Vliegen naar Cluj Napoca

Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Cluj Napoca? Hier zetten we de aanbiedingen van vliegtickets Cluj Napoca van de luchtvaartmaatschappijen handig op een rij!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 329,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cluj Napoca voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cluj Napoca

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cluj Napoca

Kaart Cluj Napoca

Lees meer over Cluj Napoca

...

Cluj Napoca is een stad in het noordwesten van Roemenie. Het is de laatste jaren ontzettend gegroeid en er worden dan ook in een razend tempo wegen en rotondes gebouwd. Ook het vliegveld heeft hier last van: door het toenemende aantal passagiers is het vliegveld eigenlijk te klein geworden. Zeker omdat er alleen maar kleine vliegtuigen mogen landen (tot 180 personen).

Vanuit alle windstreken van Europa wordt er op Cluj Napoca gevlogen, maar er is geen rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam. De KLM vlucht naar Cluj Napoca heeft meestal een overstap in Boekarest. Maar je kunt wel een vliegticket Eindhoven Cluj Napoca boeken zonder tussenstop met Wizz Air. En in het zomerseizoen gaat Ryanair naar Cluj Napoca vliegen vanaf Brussel Charleroi.

In Cluj Napoca zijn voor toeristen genoeg bezienswaardigheden, van oude gebouwen tot aan musea. Ook de omgeving is prachtig: in de nabije omgeving vind je 2 dorpen die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan.

In de zomers is het goed toeven in Cluj Napoca. In juli en augustus ligt de temperatuur overdag rond de 23 graden celsius. In de winter is het een stuk koeler. In januari is de gemiddelde temperatuur overdag -1, in de nacht zakt dit naar -6 graden celsius. In de zomer valt de meeste neerslag.

Cluj Napoca airport is vanuit Nederland ook de beste aanvlieghaven als je het Felsziget festival in Tirgu Mures wil meemaken. Dit is het grootste muziekfestival van Roemenië in vindt plaats in augustus. Tirgu Mires heeft ook een kleine luchthaven maar daarvandaan zijn geen goede verbindingen met Nederlandse vliegvelden. En de luchthaven van Cluj Napoca is hier maar circa 65 kilometer vandaan.

Voor praktische informatie over Cluj Napoca Airport en transfers is Vliegveldinfo.nl een handige website.

 

Goedkoop naar Cluj Napoca vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Cluj Napoca? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Cluj Napoca te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cluj Napoca? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cluj Napoca vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Cluj Napoca deals. Tip: voor een last minute Cluj Napoca vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Cluj Napoca Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cluj Napoca  

Hoe lang is het vliegen naar Cluj Napoca? Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Cluj Napoca. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 4 uur duurt.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Cluj Napoca

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cluj Napoca aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cluj Napoca zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024