Vliegen naar Cluj Napoca

Cluj Napoca is een stad in het noordwesten van Roemenie. Het is de laatste jaren ontzettend gegroeid en er worden dan ook in een razend tempo wegen en rotondes gebouwd. Ook het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cluj Napoca voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cluj Napoca vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cluj Napoca vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cluj Napoca te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cluj Napoca? Geef je op voor de Cluj Napoca Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cluj Napoca vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cluj Napoca kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cluj Napoca in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cluj Napoca boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cluj Napoca in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cluj Napoca als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cluj Napoca

Hoe lang is het vliegen naar Cluj Napoca? Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Cluj Napoca. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 4 uur duurt.

Bijkomende kosten bij vluchten Cluj Napoca

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cluj Napoca o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cluj Napoca met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cluj Napoca. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cluj Napoca zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017