Vliegen naar Colombo

Goedkope directe vluchten naar Colombo Sri Lanka boeken? De enige internationale luchthaven van Sri Lanka ligt bij Colombo: Bandaranayake International Airport. Helaas zijn de twee wekelijks  directe KLM Colombo vluchten vanuit Amsterdam al weer gestopt. Vergelijk hier de Colombo aanbiedingen met de verschillende Vliegennaar reistools.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 636,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 719,-

TUI.nl

aanbevolen v.a. € 1,212,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Colombo voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Colombo

Kaart Colombo

Lees meer over Colombo

...

Hoe vind ik de goedkoopste tickets naar Colombo, Sri Lanka?
Je kan natuurlijk alle individuele luchtvaartmaatschappijen die naar Colombo vliegen vanaf Amsterdam (en wellicht zelfs Brussel en Dusseldorf) proberen met elkaar te vergelijken door al hun sites af te gaan. De prijzen voor een vliegticket naar Colombo fluctueren zo vluchtig dat je de kans niet hebt om op deze wijze aanbieders met elkaar te vergelijken. Hier stapt VliegenNaar in, wij vergelijken het gehele aanbod van de  airlines die naar de hoofdstad van Sri Lanka vliegen bij diverse aanbieders en tonen elke dag opnieuw de aller goedkoopste vluchten naar Colombo! Op de hoogte blijven de meest scherp geprijsde Colombo deals,met niet alleen de tarieven voor tickets maar ook pakketreizen? Meld je dan aan voor de Colombo Flight Alert en vlieg altijd voor de laagste prijs!
 
Vliegreis naar Colombo met KLM

KLM is helaas al weer gestopt met de vluchten van Amsterdam Schiphol naar Colombo. Dat is wel jammer want de KLM vluchten naar Colombo zijn werden uitgevoerd in een Boeing 787 Dreamliner, een vliegtuig dat als super comfortabel bekend staat. Je kan dus nu geen rechtstreekse vlucht Colombo meer boeken vanaf Schiphol. 

Goedkope vliegtickets Colombo boeken?
Besparen kan o.a. door op te stappen in Düsseldorf of door toch te kiezen voor een vlucht met een (in de regel zeer kwalitatieve) luchtvaartmaatschappij uit het Midden-Oosten.  Want zelfs de Emirates Colombo vluchten vanaf Dusseldorf of de vliegtickets Colombo met Qatar, werelds beste luchtvaartmaatschappij, zijn als snel 100,- goedkoper!

Goedkoopste tickets Amsterdam Colombo
De goedkoopste vluchten vanaf Schiphol zijn doorgaans te vinden met een stop in Abu Dhabi, Istanbul of Dubai. Kijk ook zeker voor vluchten vanaf Brussel Zaventem of Düsseldorf International, want dat wil vaak nog wel eens flink met een vlucht vanaf Schiphol schelen! Wil je het liefst een comfortabele vlucht naar Sri Lanka Colombo? Qatar Airways, meerdere jaren verkozen tot Airline van het jaar, heeft een zeer mooie verbindingen naar Colombo vanaf Amsterdam, en tevens niet al te duur!

Vakantie in Colombo, Sri Lanka
Een van de belangrijkste handelscentra en handelshaven van Sri Lanka is de hoofdstad Colombo. De stad is een mengelmoes van verschillende nationaliteiten en godsdiensten. Genieten van een authentieke Sri Lankese maaltijd? Je echt onderdompelen in de lokale cultuur? Dat kan allemaal in Colombo. En, ondanks dat Colombo niet een van de mooiste steden ter wereld is, is het wel een bijzonder authentieke en indrukwekkende stad.

Meer weten over een reis naar Colombo en de beste reisperiode? 
Leuk om te weten is dat deze stad bekend staat als de meest vrouwvriendelijke stad ter wereld. Bezienswaardigheden zijn het kasteel uit de V.O.C tijd, het presidentshuis Janadhipathi Medura en de spectaculaire Full Moon Parade.

Het weer
Het hele jaar door ligt de temperatuur overdag rond de 30 graden Celsius in Colombo. In den acht koelt het af naar 23 tot 26 graden. Het regent veel, vooral in mei, oktober en november tijdens de moesson periode. De droogste maanden zijn januari en februari. In augustus valt er ook relatief weinig regen.

Goedkoop naar Colombo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Colombo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Colombo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Colombo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Colombo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Colombo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Colombo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Colombo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Colombo in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Colombo Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Colombo?  

Hoe lang is de vliegtijd Amsterdam Colombo?De vluchtduur is gemiddeld zo'n 12,5 uur. Maar de nieuwe rechtstreekse vluchten Amsterdam Colombo van KLM doen er slechts een kleine 10 uur over!

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Colombo

Aanbieder
Reserveringskosten
TUI.nl
 € 40,-
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
KLM
 € 10,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Etihad Airways
- *
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
D-reizen
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Colombo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Colombo met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Colombo zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023