Vliegen naar Colombo

Goedkope directe vluchten naar Colombo Sri Lanka boeken? De enige internationale luchthaven van Sri Lanka ligt bij Colombo: Bandaranayake International Airport. Vanaf Amsterdam had je in het verleden altijd een tussenstop of overstap tijdens je vlucht. Maar dat is m.i.v. winter 2016 verleden tijd. Want dan start KLM met directe, twee wekelijkse vluchten naar naar Colombo. Vergelijk alle Colombo aanbiedingen met de verschillende Vliegennaar reistools hier.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Colombo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Colombo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Colombo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Colombo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Colombo? Geef je op voor de Colombo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Colombo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Colombo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Colombo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Colombo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Colombo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Colombo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Colombo

Hoe lang is het vliegen naar Colombo? De vluchtduur is gemiddeld zo'n 12,5 uur. Maar de nieuwe rechtstreekse vluchten Amsterdam Colombo doen er slechts een kleine 10 uur over.

Bijkomende kosten bij vluchten Colombo

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Ukraine International Airlines Touroperators
- *
Emirates
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Colombo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Colombo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Colombo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Colombo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017