Vliegen naar Abu Dhabi

Metropool Abu Dhabi is de hoofdstad van Verenigde Arabische Emiraten en telt ongeveer 1 miljoen inwoners. Deze kolossale en vooral moderne havenstad ligt aan de Perzische Golf is...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Abu Dhabi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Abu Dhabi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Abu Dhabi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Abu Dhabi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Abu Dhabi? Geef je op voor de Abu Dhabi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Abu Dhabi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Abu Dhabi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Abu Dhabi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Abu Dhabi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Abu Dhabi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Abu Dhabi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Abu Dhabi

Hoe lang is het vliegen naar Abu Dhabi? De vluchtduur Amsterdam Abu Dhabi is circa 6,5 uur met een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Abu Dhabi

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Abu Dhabi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Abu Dhabi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Abu Dhabi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Abu Dhabi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017