Goedkoop vliegen naar Surabaya

Cheap tickets Surabaya of Soerabaja zoals het lokaal ook wel bekend staat boeken? Het is niet eenvoudig om een voordelige directe vlucht te vinden maar vanaf Amsterdam kan je...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 850,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 850,-

KLM

aanbevolen v.a. € 800,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Surabaya voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Surabaya

Kaart Surabaya

Lees meer over Surabaya

... bijvoorbeeld vaak wel goedkope vliegtickets Surabaya met Catahay Pacfic met stop in Hong Kong vinden of met Singapore Airlines met stop in Singapore. Deze vluchten naar Surabaya boek je veilig en voordelig bij bovenstaande reisorganisaties zoals Tix of Schiphol tickets.

Goedkope KLM vluchten Surabaya
De KLM vluchten naar Surabaya worden op deze route meestal gevlogen door hun partner Garuda Indonesië en hebben meestal een stop in Jakarta of Kuala Lumpur.

Over Surabaya Indonesie
De centraal aan de noord kust gelegen stad Surabaya ofwel Soerabaja is de hoofdstad van Oost Java en ook de op een na grootste stad van Indonesië met wel 3 miljoen inwoners. Tevens is Surabaya ook de belangrijkste havenstad van het Oost Java.

Vakantie Surabaya
 In Surabaya kan je uitmuntend goed shoppen. Er zijn in Surabaya in tegenstelling tot je zou verwachten niet alleen de leuke authentieke Indonesische winkeltjes ook grote shoppingmalls met alle luxe westerse boetieks. Het belangrijkste en grootste winkelcentrum van Surabaya en zelfs heel Oost-Java is Tunjugan Plaza.

Bezienswaardigheden
Surabaya herbergt een prachtige dierentuin met een bijzondere reputatie. Het heet Soerabaja zoo en is de grootste dierentuin van heel Zuidoost-Azië en absoluut het bezichtigen waard. Daarnaast is ook een wandeling naar de Bromo vulkaan een aanrader.

De luchthaven van Surabaya Juanda International Airport (SUB) is de naam van het vliegveld van Surabaya dat op ongeveer twintig kilometer van het centrum van de binnenstad van Surabaya ligt. Juanda international airport biedt dezelfde gemakken en voldoet aan dezelfde eisen als de westerse vliegvelden die wij als Nederlanders gewend zijn. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Surabaya Juanda Airport op Vliegveldinfo.nl. 

Goedkoop naar Surabaya vliegen? 2 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Surabaya? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Surabaya vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Surabaya deals. Tip: voor een last minute Surabaya vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Surabaya Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Surabaya  

Hoe lang is het vliegen naar Surabaya? De vluchtduur Amsterdam Surabaya is al snel minimaal 17 uur inclusief 1 tussenstop. Maar bij een minder goede verbinding kan de totale vliegtijd naar Surabaya oplopen naar meer dan een etmaal. Let dus ook op de vluchtduur van een goedkope vlucht Surabaya voor je boekt!

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Surabaya

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Surabaya aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Surabaya zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024