Vliegen naar Sioux Falls

Sioux Falls is een stad in de Amerikaanse staat South Dakota. De gehele agglomeratie heeft zo'n 230.000 inwoners. Door de centrale ligging in de Verenigde Staten heeft Sioux Falls...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,128,-

KLM

aanbevolen v.a. € 645,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sioux Falls voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Sioux Falls

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Sioux Falls

Kaart Sioux Falls

Lees meer over Sioux Falls

... een typisch landklimaat met koude, witte winters en warme, zonnige zomers.

Goedkope vliegtickets Sioux Falls
Schrijf je nu in voor onze gratis Flight-Alert service. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd de voordeligste tarieven ontvangt. Wij vergelijken namelijk dagelijks alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Bepaal vooraf de datum en de prijs die je wil betalen voor een ticket. Wij houden je dan  via updates op de hoogte van de beste tarieven.

Bezienswaardigheden Sioux Falls
Sioux Falls heeft een aantal erg mooie bezienswaardigheden waaronder de Saint Joseph Cathedral en een replica van Michelangelo's David. Het is een populaire bestemming voor golffanaten. In de omgeving van de stad liggen maar liefst 6 aanzienlijke golfbanen. Ook voor andere recreatieve bezigheden kun je terecht in Sioux Falls. Zo heb je er de mogelijkheid om te waterskiën, ballonvaren, kleiduivenschieten en skiën.

Vliegen naar Sioux Falls
Het vliegveld van Sioux Falls genaamd Joe Foss Field Airport ligt op nog geen 5 mijl van de binnenstad van Sioux Falls en is per taxi in een ruime 10 minuten te bereiken. Vanuit Sioux Falls zijn per Jefferson Lines bussen veel grote Amerikaanse steden te bereiken. Erg handig als je reist met een klein budget! Er gaan vanaf Amsterdam geen rechtstreekse vluchten naar Sioux Falls, de overstap vindt meestal in Chicago of Detroit plaats. Soms is het zeker de moeite waard om vluchten vanaf Düsseldorf te vergelijken met een vertrek vanaf Schiphol. De vluchtduur naar Sioux Falls bedraagt inclusief 1 a 2 overstappen zo'n 12 uur.

Goedkoop naar Sioux Falls vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Sioux Falls? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Sioux Falls te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sioux Falls? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sioux Falls vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Sioux Falls deals. Tip: voor een last minute Sioux Falls vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Sioux Falls Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sioux Falls  

Hoe lang is het vliegen naar Sioux Falls? De vluchtduur naar Sioux Falls bedraagt inclusief 1 a 2 overstappen zo'n 12 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Sioux Falls

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sioux Falls aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sioux Falls zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024