Vliegen naar Sioux Falls

Sioux Falls is een stad in de Amerikaanse staat South Dakota. De gehele agglomeratie heeft zo'n 230.000 inwoners. Door de centrale ligging in de Verenigde Staten heeft Sioux Falls...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 606,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sioux Falls voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Sioux Falls

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Sioux Falls

Kaart Sioux Falls

Lees meer over Sioux Falls

... een typisch landklimaat met koude, witte winters en warme, zonnige zomers.

Goedkope vliegtickets Sioux Falls
Schrijf je nu in voor onze gratis Flight-Alert service. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd de voordeligste tarieven ontvangt. Wij vergelijken namelijk dagelijks alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Bepaal vooraf de datum en de prijs die je wil betalen voor een ticket. Wij houden je dan  via updates op de hoogte van de beste tarieven.

Bezienswaardigheden Sioux Falls
Sioux Falls heeft een aantal erg mooie bezienswaardigheden waaronder de Saint Joseph Cathedral en een replica van Michelangelo's David. Het is een populaire bestemming voor golffanaten. In de omgeving van de stad liggen maar liefst 6 aanzienlijke golfbanen. Ook voor andere recreatieve bezigheden kun je terecht in Sioux Falls. Zo heb je er de mogelijkheid om te waterskiën, ballonvaren, kleiduivenschieten en skiën.

Vliegen naar Sioux Falls
Het vliegveld van Sioux Falls genaamd Joe Foss Field Airport ligt op nog geen 5 mijl van de binnenstad van Sioux Falls en is per taxi in een ruime 10 minuten te bereiken. Vanuit Sioux Falls zijn per Jefferson Lines bussen veel grote Amerikaanse steden te bereiken. Erg handig als je reist met een klein budget! Er gaan vanaf Amsterdam geen rechtstreekse vluchten naar Sioux Falls, de overstap vindt meestal in Chicago of Detroit plaats. Soms is het zeker de moeite waard om vluchten vanaf Düsseldorf te vergelijken met een vertrek vanaf Schiphol. De vluchtduur naar Sioux Falls bedraagt inclusief 1 a 2 overstappen zo'n 12 uur.

Goedkoop naar Sioux Falls vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sioux Falls? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sioux Falls te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sioux Falls? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sioux Falls vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Sioux Falls kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Sioux Falls vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sioux Falls boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sioux Falls in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Sioux Falls Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sioux Falls  

Hoe lang is het vliegen naar Sioux Falls? De vluchtduur naar Sioux Falls bedraagt inclusief 1 a 2 overstappen zo'n 12 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Sioux Falls

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sioux Falls aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sioux Falls met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sioux Falls zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023