Vliegen naar Des Moines

Des Moines is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Iowa. Er wonen ongeveer 200.000 mensen in Des Moines. Des Moines is het culturele centrum van Iowa, de stad heeft dan ook vele...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Des Moines voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Des Moines vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Des Moines vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Des Moines te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Des Moines? Geef je op voor de Des Moines Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Des Moines vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Des Moines kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Des Moines in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Des Moines boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Des Moines in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Des Moines als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Des Moines

Hoe lang is het vliegen naar Des Moines? De vluchtduur is circa 14 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Des Moines

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Des Moines o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Des Moines met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Des Moines. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Des Moines zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017