Vliegen naar Des Moines

Des Moines is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Iowa. Er wonen ongeveer 200.000 mensen in Des Moines. Des Moines is het culturele centrum van Iowa, de stad heeft dan ook vele...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 509,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,048,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Des Moines voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Des Moines

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Des Moines

Kaart Des Moines

Lees meer over Des Moines

... theaters, musea en opera's. Des Moines heeft ook een jaarlijks festival genaamd het Des Moines Arts Festival. Dit festival wordt iedereen jaar in juni gehouden. Des Moines ligt net twee uur noordelijk van Kansas City en twee uur westelijk van Chicago.

Des Moines kent aangename zomers en koude winters. In juli en augustus zijn temperaturen rond de 29 graden celsius niet vreemd. In de nacht koelt het af naar een graad of 18. Januari kent een heel ander weerbeeld, wanneer de temperatuur overdag rond de vriespunt schommelt en in de nacht er ver onder duikt, naar zo'n -10 graden celsius. In de wintermaanden, van december tot en met maart, is er dan ook een grote kans op een pak sneeuw.

6 kilometer ten zuidwesten van Des Moines ligt Des Moines International Airport. Het vliegveld is niet heel groot, er wordt dan ook vooral gevlogen op bestemmingen binnen Amerika. Vanaf Amsterdam maak je dan ook altijd een overstap, bijvoorbeeld in Detroit of Minneapolis. Exclusief overstaptijd duurt de vlucht circa 10,5 uur. Hier komt dan de wachttijd op de overstapluchthaven nog bij.

Goedkoop naar Des Moines vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Des Moines? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Des Moines te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Des Moines? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Des Moines vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Des Moines kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Des Moines vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Des Moines boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Des Moines in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Des Moines Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Des Moines  

Hoe lang is het vliegen naar Des Moines? De vluchtduur is circa 14 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Des Moines

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Des Moines aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Des Moines met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Des Moines zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024