Vliegen naar Sanya

Sanya is het meest zuidelijke punt van China op het Hainan eiland. Dat Sanya ook wel het Chinese Hawaï wordt genoemd, heeft de stad te danken aan de zon die het hele jaar...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 811,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sanya voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Sanya

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Sanya

Kaart Sanya

Lees meer over Sanya

...e jaar door schijnt. De temperaturen schommelen het gehele jaar door tussen de 25 en 30 graden Celsius. Dit in combinatie met een 20 kilometer lang strand, maakt Sanya tot een aantrekkelijke zon, zee en strandbestemming. Naast het strand is een bezoek aan Nanwan Monkey Island of de Sanya Nanshan Temple ook de moeite waard.

is de 2e stad van het Chinese eiland Hainan en is de meest zuidelijke Chinese stad met meer dan 100.000 inwoners. Sanya heeft een erg lekker tropische klimaat met een verkoelend zeebriesje, samen met de vele baaien en stranden is Sanya een opkomende bestemming voor strandvakanties.

Het vliegveld van Sanya genaamd Sanya Phoenix International Airport (SYX) ligt op ongeveer 15 kilometer van het stadscentrum. Vliegen naar Sanya kan al in minder dan 13 uur vliegen met een overstap in bijvoorbeeld Hong Kong. Reizen in de regio is naast vliegen ook aantrekkelijk per trein, dwars door het Chinese landschap. Verschillende grote steden kunnen per trein worden bezocht vanaf Sanya. Een reis naar Peking duurt 35 uur, Shanghai 36 uur en Guangzhou 15 uur.

Goedkoop naar Sanya vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sanya? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sanya te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sanya? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sanya vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Sanya kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Sanya vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sanya boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sanya in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Sanya Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sanya  

Hoe lang is het vliegen naar Sanya? De vliegtijd naar Sanya bedraagt 15 uur en 5 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 15 minuten in Hongkong.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Sanya

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sanya aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sanya met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sanya zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024