Vliegen naar Hanoi

Goedkope tickets Hanoi vanaf Amsterdam,Dusseldorf of Brussel boek je niet zomaar! Om de goedkoopste vlucht naar Hanoi Vietnam te bemachtigen moet je zo flexibel mogelijk zijn in je reisdata, airline selectie & vertrekluchthaven. Bekijk alle vliegticket Hanoi opties hier! 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 596,-

KLM

aanbevolen v.a. € 717,-

China Southern Airlines

aanbevolen v.a. € 596,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hanoi voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Hanoi

Kaart Hanoi

Lees meer over Hanoi

...

Hanoi is de hoofdstad van het Aziatische land Vietnam met ongeveer 6,5 miljoen inwoners, hiermee is Hanoi de tweede stad achter het zuidelijk gelegen Ho Chi Minh Stad. Hanoi ligt langs de rechteroever van de rivier de Song Hong oftewel de Rode Rivier.

Internationale luchthaven Hanoi, directe vlucht Hanoi?
Hanoi herbergt het enige internationale vliegveld van de noordelijke regionen van Vietnam. De luchthaven van Hanoi heet Noi Bai international airport op ongeveer dertig kilometer ten noorden van Hanoi gelegen. Je reist het makkelijkste per metertaxi naar het centrum van Hanoi.

Het is helaas niet mogelijk om vanaf Amsterdam Schiphol direct op Hanoi te vliegen. U zult op uw reis dus tenminste één maal moeten overstappen om uw reis naar Hanoi af te ronden. 

Goedkope vliegtickets Hanoi
Tip: Vanaf Frankfurt wordt er wel direct gevlogen op Hanoi, dit is een goed alternatief startpunt van uw reis als u liever niet wilt overstappen. Aanbiedingen en andere goedkope vluchten naar Hanoi zijn doorgaans te vinden met een vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf. Ook deze vluchten zijn met één overstap of tussenstop, maar schelen soms meer dan 100,- per ticket!

Op reis naar Hanoi, wat zijn de bezienswaardigheden?
Een verblijf in Hanoi? De stad kent vele bezienswaardigheden, zo zijn er vele musea, tempels en kun je der ook nog eens geweldig shoppen! In Hanoi is er dus voor ieder wat wils te vinden, echter wat zeker aan te raden is, is om een keer één van de prachtige meren in en om Hanoi heen te bezichtigen. Het Hoan Kiemmeer waarin zich tevens de Tortoisetoren bevindt is misschien wel het mooiste meer van allen. De stad van de miljoenen scooters is 24 uur levendig, een stad die letterlijk nooit slaapt. De streetfood is fantastisch en de restaurantjes op de gekste plekjes echt de moeite waard. Hanoi mag je tijdens een reis naar Vietnam echt niet overslaan, maar wordt door velen gebruikt als poort naar bergdorpjes bij Sapa en de wereldberoemde Ha-Long Bay. Houdt naar beide prachtige bestemmingen nog wel rekening met een reistijd van enkele uren per bus / minibus of taxi.

Goedkoop naar Hanoi vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Hanoi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Hanoi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hanoi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hanoi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Hanoi deals. Tip: voor een last minute Hanoi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Hanoi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Hanoi  

Hoe lang is het vliegen naar Hanoi? Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Hanoi. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 14 uur duurt.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Hanoi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 30,-
Qatar Airways
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Kayak
- *
China Eastern Airlines
 € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hanoi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hanoi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024