Vliegen naar Hanoi

Hanoi is de hoofdstad van het Aziatische land Vietnam met ongeveer 6,5 miljoen inwoners, hiermee is Hanoi de tweede stad achter het zuidelijk gelegen Ho Chi Minh Stad. Hanoi ligt...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hanoi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Hanoi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hanoi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hanoi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hanoi? Geef je op voor de Hanoi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hanoi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Hanoi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Hanoi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hanoi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hanoi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Hanoi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Hanoi

Hoe lang is het vliegen naar Hanoi? Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Hanoi. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 14 uur duurt.

Bijkomende kosten bij vluchten Hanoi

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Hanoi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hanoi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Hanoi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hanoi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017