Vliegen naar Santa Marta

Santa Marta is een kustplaats in Colombia met ongeveer 400.000 inwoners. Het is de oudste nog bestaande stad van het land. De verkoelende zeewind zorgt voor een aangename...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Santa Marta voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Santa Marta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Santa Marta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Santa Marta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Santa Marta? Geef je op voor de Santa Marta Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Santa Marta vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Santa Marta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Santa Marta in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Santa Marta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Santa Marta in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Santa Marta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Santa Marta

Hoe lang is het vliegen naar Santa Marta? De vluchtduur is 15 uur met een tussenstop van 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Santa Marta

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Santa Marta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Santa Marta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Santa Marta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Santa Marta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017