Vliegen naar Santa Marta

Santa Marta is een kustplaats in Colombia met ongeveer 400.000 inwoners. Het is de oudste nog bestaande stad van het land. De verkoelende zeewind zorgt voor een aangename...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 872,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Santa Marta voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Santa Marta

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Santa Marta

Kaart Santa Marta

Lees meer over Santa Marta

...gename temperatuur in de regio. Naast het genieten op het strand van Santa Marta zijn er ook kleine plaatsen in de buurt met mooie stranden en mogelijkheden om te duiken. Het toerisme kent twee pieken, één vanaf half december tot half januari en de tweede is rond Pasen.

Net ten noorden van Santa Marta, aan de kust van de Caribische Zee, ligt Tayrona National Nature Park, het mooiste en een van de belangrijke natuurparken van Colombia. Daarnaast zijn er nog meerdere nationale parken te vinden in deze regio. Neem de I90 richting Soledad voor een bijzondere route langs de kust van de Caribische Zee. De weg loopt over een dun stuk land dat de zee scheidt van de uitgestrekte moerassen in het binnenland.

Het vliegveld van Santa Marta, genaamd Simon Bolivar International Airport (SMR), ligt op twintig minuten afstand van het centrum. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Santa Marta Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Santa Marta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Santa Marta? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Santa Marta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Santa Marta? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Santa Marta vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Santa Marta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Santa Marta vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Santa Marta boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Santa Marta in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Santa Marta Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Santa Marta  

Hoe lang is het vliegen naar Santa Marta? De vluchtduur is 15 uur met een tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Santa Marta

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Santa Marta aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Santa Marta met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Santa Marta zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023