Vliegen naar Reno

Reno is een stad in de Amerikaanse staat Nevada met 220.000 inwoners, hiermee is het de 112e stad van de Verenigde Staten. Reno was tot 40 jaar terug het gok walhalla van Amerika...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 677,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Reno voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Reno

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Reno

Kaart Reno

Lees meer over Reno

... totdat Las Vegas op kwam. Als u het massa toerisme van Las Vegas wilt missen maar wel de zelfde ervaring wilt hebben is Reno een heel goed alternatief. Reno wordt door de bevolking ook wel " The Biggest Little City in the World" genoemd.

Vakantie Reno, Burning Man festival
Elk jaar vindt er aan het einde van de zomer ten noorden van Reno een groot hippie geaffilieerd feest plaats genaamd Burning Man met meer dan 50.000 bezoekers. Bij dit festival nabij Reno wordt er in het midden van de woestijn een complete stad gebouwd om vervolgens naderhand weer afgebroken te worden. Ook een erg leuk uitstapje om te doen rondom Reno, is een bezoekje brengen aan Lake Tahoe, een prachtig immens groot meer.

Luchthaven Reno
Het vliegveld van Reno genaamd Reno-Tahoe international airport (RNO) ligt dichtbij Reno met goede verbindingen naar de stad. De luchthaven van Reno biedt verscheidene opties voor vervolg vervoer waaronder de stadsbus, een shuttlebus, taxi's en autoverhuurbedrijven.Directe vlucht Reno

Er zijn helaas geen directe vluchten Reno, vanaf Amsterdam Schiphol te boeken. De KLM vluchten Reno zijn meestal in samenwerking met het Amerikaanse Delta Airlines. Tijdens de reis moet je tenminste één keer overstappen. Dit vindt veelal plaats in Chicago, Seattle of  Los Angeles.

Goedkoop naar Reno vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Reno? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Reno te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Reno? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Reno vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Reno kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Reno vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Reno boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Reno in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Reno Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Reno  

Hoe lang is het vliegen naar Reno? Een vlucht Reno heeft vanaf Amsterdam in de regel minimaal een vluchtduur van 14 uur inclusief de tussenstop.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Reno

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Reno aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Reno zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024