Vliegen naar Sacramento Californië

Sacramento International Airport (IATA Airport Code SMF) ligt op een steenworp afstand van de hoofdstad van Californië.  Sacramento. 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 943,-

KLM

aanbevolen v.a. € 904,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sacramento Californië voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Sacramento Californië

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Sacramento Californië

Kaart Sacramento Californië

Lees meer over Sacramento Californië

...

Sacramento is tevens de oudste van Californië en dat zie je terug in de verschillende historische musea, cultuur en erfgoed. Sacramento hoort bij de top tien steden van de Verenigde Staten. Met ruim 2,5 miljoen inwoners is het de 18de agglomeratie van de Verenigde Staten.

Bezienswaardigheden Sacramento

Een bezoek aan Sutter’s Fort is de moeite waard. Dit historische park vertelt de geschiedenis van de stad. Tijdens de goudkoorts in Californie was Sacramento het centrum voor distributie, handel en landbouw. In het oude gedeelte van de stad, Old town, is de oude stijl van de gebouwen bewaard gebleven en gerestaureerd. Een rit met een oude stoomtrein of stoomboot past in het plaatje van deze historische toeristische trekpleister. Verder kun je een bezoek brengen aan de Sacramento Zoo of kamperen in het Eldorado National Forest. Een trip naar San Francisco is ook goed mogelijk. De afstand tussen de steden is zo’n 120 kilometer.


De luchthaven Sacramento Airport 
Sacramento International Airport is een grote luchthaven die jaarlijks een kleine 10 miljoen passagiers verwerkt. De luchthaven ligt op een 15 kilometer van het centrum Sacramento. Voor je transfer heb je de  en naar het keuze uit bussen, kleine (hotel-) shuttlebusjes en natuurlijk kan je ook een auto huren op het vliegveld. Binnen 20 minuten ben je vanaf de luchthaven in downtown Sacramento.

Goedkoop naar Sacramento Californië vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Sacramento Californië? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Sacramento Californië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sacramento Californië? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sacramento Californië vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Sacramento Californië deals. Tip: voor een last minute Sacramento Californië vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Sacramento Californië Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Sacramento?  

De kortste vliegtijd naar Sacramento (AMS - SMF) bedraagt 13,5 uur. Dit is inclusief een tussenstop.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Sacramento Californië

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Brussels Airlines
- *
NS International
- *
Air France
 € 10,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sacramento Californië aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sacramento Californië zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024