Vliegen naar Oakland

Oakland is een middelgrote stad met een kleine 400.000 inwoners in Alameda County in de Amerikaanse staat Californië. Het is tevens de County seat van Alameda county een een...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 2,362,-

KLM

aanbevolen v.a. € 724,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oakland voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Oakland

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Oakland

Kaart Oakland

Lees meer over Oakland

... belangrijke havenstad in de San Francisco Baai.

Klimaat en Weer in Oakland, Californië
Oakland heeft een redelijk zacht en gematigd klimaat, het wordt niet vaak echt koud maar ook niet snel echt te heet. Het is gemiddeld 16 graden in het jaar, wat voor Nederlandse begrippen erg hoog is!

De grote trots van Oakland zijn de Oakland Raiders en Oakland Athletics, de wereldberoemde American-footbal en Honkbal teams. Deze hebben in de loop der jaren vele prijzen gewonnen en behoren tot de top van de Leagues!

Cultureel Oakland
Oakland heeft door de historie heen grote culturele invloed gehad op Amerika, door voornamelijk de muziekindustrie. Oakland bracht wereldberoemde artiesten voort zoals Tupac, MC Hammer, de Leadzanger van Green Day, Keyshia Colem en Raphael Saadiq!

Vliegen naar San Francisco? Vlieg op Oakland of andersom!
Oakland heeft een eigen vliegveld genaamd Oakland international airport. De luchthaven van Oakland ligt op een kleine twintig minuten rijden van het stadscentrum vandaan. De luchthaven biedt diverse transportmogelijkheden aan om bij uw specifieke bestemming te komen, waaronder een uitstekende trein en busverbinding. Vele autoverhuurbedrijven en natuurlijk taxi's, maar ook shuttlebussen en zelfs limousine services!

Als je opzoek bent naar goedkope vliegtickets Oakland of juist voor Amsterdam San Francisco kan je altijd een kijkje nemen naar beide bestemmingen vanwege de korte reisduur tussen de twee steden: San Francisco

Goedkoop naar Oakland vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Oakland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Oakland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oakland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oakland vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Oakland deals. Tip: voor een last minute Oakland vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Oakland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Oakland  

Hoe lang is het vliegen naar Oakland? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Oakland. Je moet minimaal een overstap maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 14,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Oakland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Oakland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oakland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024