Vliegen naar Oakland

Oakland is een middelgrote stad met een kleine 400.000 inwoners in Alameda County in de Amerikaanse staat Californië. Het is tevens de County seat van Alameda county een een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oakland voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Oakland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Oakland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Oakland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oakland? Geef je op voor de Oakland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oakland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Oakland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Oakland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Oakland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Oakland in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Oakland als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Oakland

Hoe lang is het vliegen naar Oakland? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Oakland. Je moet minimaal een overstap maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 14,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Oakland

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Corendon.com
 € 28,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Oakland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Oakland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Oakland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oakland zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017