Vliegen naar Fresno

Fresno is een middelgrote stad in de Zuidwestelijke Amerikaanse staat Californië met ongeveer 1,2 miljoen inwoners. Deze metropool heeft een heerlijk klimaat met milde...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Fresno voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties
BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Fresno

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Lees meer over Fresno

... winters en warme droge zomers met heel veel zonuren! Het klimaat wordt dan ook vaak vergeleken met het mediterrane klimaat van Zuid-Europa.

Fresno is een vooraanstaande stad op het gebied van cultuur met heel veel musea, theaters en bijzondere festivals. Een aantal voorbeelden hiervan zijn het Fresno Grand Opera, de Forestiere Underground Gardens en Fresno Metropolitan Museum of Art and Science. Fresno is voor Amerikaanse begrippen ook erg liberaal, tolerant en modern, dit valt bijvoorbeeld terug te zien in het Reel Pride Gay en Lesbian filmfestival.

Het belangrijkste vliegveld heet Fresno Yosemite International airport en ligt op de rand van de stad. Door de ligging van de luchthaven van Fresno en de uitstekende infrastructuur zijn alle plekken in en rondom Fresno uitermate goed bereikbaar. Yosemite airport biedt verscheidene transport mogelijkheden voor verder vervoer naar uw bestemming. Onder deze mogelijkheden vallen onder andere meerdere goedkope bus verbindingen, de altijd aanwezige taxi´s en natuurlijk autoverhuurbedrijven voor eigen vervoer.

Goedkoop naar Fresno vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fresno vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fresno te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fresno? Geef je op voor de Fresno Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fresno vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Fresno kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Fresno in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fresno boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fresno in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Fresno Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Fresno 

Hoe lang is het vliegen naar Fresno? De vluchtduur is 14,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Fresno

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Fresno o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fresno met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Fresno. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fresno zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares