Vliegtickets Rapid City

Op zoek naar een voordelige vlucht Amsterdam - Rapid City USA? Hier zetten we de aanbiedingen vooor Rapid City op een rij en ontdek je elke dag de beste actuele vliegtickets Rapid City South Dakota deals!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,057,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rapid City voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Rapid City

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Rapid City

Kaart Rapid City

Lees meer over Rapid City

...

Rapid City is de tweede grootste stad in de Amerikaanse staat South Dakota met een inwoneraantal van ongeveer 70.000. De stad is genaamd naar Rapid Creek, een naam gegeven voor de Cheyenne rivier. Buiten de echte naam van Rapid City heeft de stad ook twee bijzonder bijnamen, "Gateway to the Black Hills"en "Star of the West".

Rapid City is de tweede stad van de staat, daardoor zijn er vele culturele bezienswaardigheden en activiteiten in Rapid City gevestigd. Hieronder vallen het Journey museum en de sculpturen die zich door de hele stad bevinden. Het Journey museum geeft een unieke inside view in de geschiedenis van de stad. Onder de prachtige beelden die door Rapid City verspreid staan, vallen ook vijf bronzen standbeelden van oud Amerikaanse presidenten.

Rapid City Airport
Het vliegveld genaamd Rapid City Regional Airport (RAP) ligt op een klein half uur rijden van de binnenstad vandaan. Dit betekent dat je tijdens jouw reis naar Rapid City tenminste één overstap moet maken. Meestal is dit in PhiladelphiaChicago of Detroit.

Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Rapid City kan je kiezen uit een aantal transport mogelijkheden om je reis te vervolgen. Op het vliegveld zijn verscheidene autoverhuur bedrijven, een uitstekende shuttle bus verbinding en natuurlijk een groot aanbod aan taxi's.

Goedkoop naar Rapid City vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rapid City? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rapid City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rapid City? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rapid City vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Rapid City kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Rapid City vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rapid City boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rapid City in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Rapid City Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Rapid City  

Hoe lang is het vliegen naar Rapid City? De vliegtijd naar Rapid City bedraagt 13,5 uur. Dit is inclusief een tussenstop van bijna 3 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Rapid City

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Rapid City aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rapid City zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024