Vliegen naar Puerto Rico

Puerto Rico is een eiland in het Caribische gebied, gelegen naast de Dominicaase Republiek. Dit tropische eiland hoort bij de Grote Antillen en is dé perfecte...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Puerto Rico voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Puerto Rico vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Puerto Rico vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Puerto Rico te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Puerto Rico? Geef je op voor de Puerto Rico Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Puerto Rico vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Puerto Rico kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Puerto Rico in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Puerto Rico boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Puerto Rico in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Puerto Rico als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Puerto Rico

Hoe lang is het vliegen naar Puerto Rico? De vluchtduur Puerto Rico is 9 uur exclusief overstaptijd.

Bijkomende kosten bij vluchten Puerto Rico

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Puerto Rico o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Puerto Rico met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Puerto Rico. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Puerto Rico zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017