Vliegen naar Montevideo

Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en ligt aan de noordoever van de Rio de la Plata, de breedste rivier ter wereld. Met een inwonertal van 1.3 miljoen mensen woont maar liefst...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,022,-

KLM

aanbevolen v.a. € 838,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Montevideo voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Montevideo

Kaart Montevideo

Lees meer over Montevideo

... 40% van de hele bevolking van Uruguay in deze stad.

Beste reistijd Montevideo
In Montevideo zijn de seizoenen precies omgekeerd als hier in Nederland. De warmste maand is januari, het wordt overdag dan gemiddeld 28 graden celsius. Juli is het koelst, het wordt dan zo'n 14 graden overdag. Het hele jaar door is er kans op een bui.Montevideo is een prettige en veilige stad om te zijn en te wonen. De stad heeft dan ook het hoogste levensniveau van Latijns-Amerika. Daarbij hoort Montevideo ook bij de 30 veiligste steden ter wereld.

Luchthaven Montevideo
Het Carrasco International Airport is het belangrijkste vliegveld van de regio en de luchthaven van Montevideo. Vanaf Amsterdam vlieg je waarschijnlijk via Sao Paulo, Buenos Aires of Madrid naar Montevideo. In de stad zelf kun je goed met de bus reizen. De rest van Uruguay ontdekken? Dan is de trein een goede optie. Vanaf Montevideo gaan er o.a. treinen naar Canelones en San Jose.

Goedkoop naar Montevideo vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Montevideo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Montevideo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Montevideo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Montevideo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Montevideo deals. Tip: voor een last minute Montevideo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Montevideo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Montevideo  

Hoe lang is het vliegen naar Montevideo? De vliegtijd naar Montevideo bedraagt 18,5 uur. Dit is inclusief tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Montevideo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Montevideo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Montevideo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024