Vliegen naar Montevideo

Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en ligt aan de noordoever van de Rio de la Plata, de breedste rivier ter wereld. Met een inwonertal van 1.3 miljoen mensen woont maar liefst...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Montevideo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Montevideo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Montevideo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Montevideo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Montevideo? Geef je op voor de Montevideo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Montevideo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Montevideo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Montevideo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Montevideo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Montevideo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Montevideo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Montevideo

Hoe lang is het vliegen naar Montevideo? De vliegtijd naar Montevideo bedraagt 18,5 uur. Dit is inclusief tussenstop van 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Montevideo

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Montevideo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Montevideo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Montevideo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Montevideo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017