Goedkoop vliegen naar Porto

Porto is een stad in het noorden van Portugal. De agglomeratie van Porto kent 1.8 miljoen inwoners en is de op één na grootste stad van Portugal. Porto kent buiten...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Porto voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Porto vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Porto vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Porto te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Porto? Geef je op voor de Porto Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Porto vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Porto kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Porto in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Porto boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Porto in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Porto als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Porto

Hoe lang is het vliegen naar Porto? Een vlucht naar Porto duurt doorgaans rond de 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Porto

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Transavia
- *
WTC Fly + Drive
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Porto o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Porto met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Porto. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Porto zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017