Vliegen naar Portland Maine

Op zoek naar goedkope vliegtickets Portland, Maine USA?  Deze mooie stad ligt n de Amerikaanse staat Maine aan de Amerikaanse Westkust en vergis je vooral niet met de andere...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 989,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Portland Maine voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Portland Maine

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Portland Maine

Kaart Portland Maine

Lees meer over Portland Maine

... Amerikaanse stad Portland Oregon, een staat aan de Oostkust van Amerika. Let er bij het boeken dan vliegtickets Portland, Maine, dan ook ook op dat je vlucht de airport code PWM heeft. Want het is maar liefst 47 uur rijden per auto van Portland naar Portland!

Portland (Maine) is een stad met maar 66.000 inwoners en toch is het de grootste stad van de Noord-Amerikaanse staat Maine en de hoofdstad van Cumberland County.
Toeristen bezoeken in Portland vooral het deel van de stad dat Old Port heet. Deze wijk is bekend om haar kleine keitjes waar de straten mee zijn bestraat. Het staat bekend als leuk uitgaansgebied en ieder weekend stroomt Old Port dan ook vol. Je vindt hier onder andere vele boutiques, gezellige barretjes en restaurants die verrukkelijk eten voorschotelen.

Internationale luchthaven Portland Maine Airport
De luchthaven International Airport Portland Maine (PWM) ligt 3 kilometer van het centrum vandaan. Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via Boston, Detroit of Atlanta naar Portland. In principe is het dan ook verstandiger om een goedkope vlucht Boston te boeken en vanaf deze luchthaven door te reizen naar Portland. Het is vanaf dat vliegveld namelijk maar goed 150 kilometer rijden naar Portland, maar je vlucht is meestal aanzienlijk korter en je ticket meestal ook veel voordeliger!

Klimaat
Portland kent warme zomers en koude winters. In de maanden juli en augustus ligt de temperatuur overdag boven de 25 graden Celsius, in de nacht koelt het af naar een aangename 14 graden. In de wintermaanden is het echter een stuk frisser: in januari schommelt het kwik overdag rond het vriespunt en in de nacht is -10 graden Celsius niet vreemd. Van december tot en met maart zul je dan ook sneeuw tegenkomen.

Goedkoop naar Portland Maine vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Portland Maine? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Portland Maine te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Portland Maine? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Portland Maine vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Portland Maine deals. Tip: voor een last minute Portland Maine vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Portland Maine Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Portland Maine  

Hoe lang is het vliegen naar Portland Maine? De vluchtduur bedraagt ongeveer 12 uur met een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Portland Maine

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Portland Maine aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Portland Maine zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024