Vliegen naar Podgorica

Podgorica is de hoofdstad van Montenegro, een Balkanland ten zuiden van Bosnië. Podgorica is mooi groen en heuvelachtig en kent tevens vele prachtige klassieke gebouwen in...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 241,-

KLM

aanbevolen v.a. € 390,-

Air Serbia

aanbevolen v.a. € 241,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Podgorica voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Podgorica

Kaart Podgorica

Lees meer over Podgorica

... een aparte eigentijdse stijl.

Hoe vind ik goedkope vliegtickets Podogrica?
Als je het eindeloze zoeken naar het juiste ticket zat bent is er nog maar één oplossing. De gratis Flight-Alert service, ontwikkeld door Vliegennaar om het verkrijgen van jouw gewenste ticket te kunnen versnellen, gemakkelijker te maken en goedkoper te kunnen boeken. Meld je aan tegen het budget wat je wenst voor de vliegtickets Podogrica Montenegro en ontvang een notificatie wanneer het ticket beschikbaar is. Wat wil je nog meer?

Beste reistijd Podgorica
Podgorica heeft een prettig zacht klimaat, met warme zomers en niet te koude winters. In juli en augustus kun je overdag temperaturen verwachten van rond de 33 graden Celsius, in de nacht koelt het af naar een graad of 20. Januari is de koudste maand, maar overdag is dan ook nog zo'n 9 graden. Van oktober tot en met maart valt er wel behoorlijk wat regen. In juli is het het droogst.

Luchthaven Podgorica
Podgorica Airport (TGD) is de luchthaven van Podgorica en tevens het enige internationale vliegveld van Montenegro. Hiermee is het de belangrijkste luchthaven van het land. Vanaf Amsterdam zul je een overstap moeten maken in bijvoorbeeld Wenen, Boedapest of Ljubljana. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Podgorica Airport op Vliegveldinfo.nl.

Reizen Podgorica, hoe vind jij je weg rond de stad?
De bus is het openbaar vervoer in Podgorica. Echter, de bus heeft een grote concurrent: de goedkope taxi. De extreem goedkope zijn inmiddels verboden, maar nog altijd kent Podgorica een goede taxi-industrie (met meer dan 800 taxi-auto's in heel Podgorica), waardoor dit een populair vervoermiddel is.

Goedkoop naar Podgorica vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Podgorica? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Podgorica te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Podgorica? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Podgorica vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Podgorica kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Podgorica vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Podgorica boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Podgorica in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Podgorica Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Podgorica  

Hoe lang is het vliegen naar Podgorica? De vluchtduur naar Podgorica bedraagt 4 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een overstap van 45 minuten in Wenen.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Podgorica

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Air Serbia
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Podgorica aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Podgorica zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024