Vliegen naar Podgorica

Podgorica is de hoofdstad van Montenegro, een Balkanland ten zuiden van Bosnië. Podgorica is mooi groen en heuvelachtig en kent tevens vele prachtige klassieke gebouwen in...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Podgorica voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Podgorica vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Podgorica vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Podgorica te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Podgorica? Geef je op voor de Podgorica Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Podgorica vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Podgorica kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Podgorica in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Podgorica boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Podgorica in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Podgorica als 1e ontvangen?



beschikbaar komt.

Vliegtijd Podgorica

Hoe lang is het vliegen naar Podgorica? De vluchtduur naar Podgorica bedraagt 4 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een overstap van 45 minuten in Wenen.

Bijkomende kosten bij vluchten Podgorica

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Podgorica o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Podgorica met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Podgorica. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Podgorica zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017