Vliegen naar Tirana

Tirana is de hoofdstad van Albanië. Deze oude stad heeft een lange geschiedenis en staat bekend om haar cultuur. Musea, kerken, moskeeën en badhuizen zijn er volop te...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tirana voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Tirana vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tirana vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tirana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tirana? Geef je op voor de Tirana Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tirana vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tirana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tirana in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tirana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tirana in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Tirana als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Tirana

Hoe lang is het vliegen naar Tirana? De vliegtijd naar Tirana bedraagt rond de 4 uur met een tussenstop van een halfuur.

Bijkomende kosten bij vluchten Tirana

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tirana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tirana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tirana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tirana zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017