Vliegen naar Kosovo

Kosovo is voor velen nog een onontdekte parel binnen het zuidelijke gedeelte van het Oostblok. Kosovo is sinds 17 februari 2008 een onafhankelijke staat in de Balkan met als hoofdstad het nog relatief onbekende Pristina.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kosovo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kosovo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kosovo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kosovo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kosovo? Geef je op voor de Kosovo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kosovo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kosovo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kosovo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kosovo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kosovo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kosovo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kosovo

Hoe lang is het vliegen naar Kosovo? De vluchtduur Kosovo vanaf Amsterdam is omstreeks 4,5 uur, inclusief een stop of overstap op de snelste verbinding. Vanaf Brussel is er een directe vlucht en met deze rechtstreekse verbinding is de vluchtduur maar 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kosovo

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
 € 15,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kosovo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kosovo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kosovo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kosovo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017