Vliegen naar Sarajevo

De stad werd tijdens de burgeroorlog in voormalig Joegoslavië zwaar getroffen. Inmiddels is de hoofdstad van Bosnië Herzegovina uitgegroeid tot een toeristische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sarajevo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Sarajevo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sarajevo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sarajevo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sarajevo? Geef je op voor de Sarajevo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sarajevo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sarajevo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sarajevo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sarajevo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sarajevo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Sarajevo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Sarajevo

Hoe lang is het vliegen naar Sarajevo? De vluchtduur Sarajevo is 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Sarajevo

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sarajevo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sarajevo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sarajevo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sarajevo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017