Vliegen naar Sarajevo

 De stad werd tijdens de burgeroorlog in voormalig Joegoslavië zwaar getroffen. Inmiddels is de hoofdstad van Bosnië Herzegovina uitgegroeid tot een toeristische...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 231,-

KLM

aanbevolen v.a. € 322,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 231,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sarajevo voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Sarajevo

Kaart Sarajevo

Lees meer over Sarajevo

... trekpleister.

Makkelijk aanbiedingen vliegtickets Sarajevo vinden?

Via de gratis Flight-Alert service ontvangt u per e-mail alle Sarajevo aanbiedingen. Bepaal bij je inschrijving de prijs en in welke reisperiode. Vervolgens zal je dagelijks of wekelijks de scherpste Sarajevo tarieven ontvangen. Je kan kiezen voor welke vertrekluchthavens je vliegticket aanbiedingen Sarajevo wil ontvangen al staat het standaard aangevinkt voor alle hier getoonde airports. Aanrader voor het boeken van goedkope vliegtickets Sarajevo: overweeg zeker vluchten op de route Eindhoven Sarajevo, hier vliegt namelijk de budget luchtvaartmaatschappij Wizz Air. Zo is het vaak al mogelijk om tickets Sarajevo onder de €100 te boeken!

Directe vluchten Sarajevo, luchthaven Sarajevo
Sarajevo airport (SJJ) ligt niet ver van de stad verwijderd. Taxi’s en bussen vervoeren bezoekers van en naar de stad. Handige informatie over Sarajevo Airport vind je op Vliegveldinfo.nl. In de stad zelf rijden bussen, trams en trolleybussen. Oriënteren is niet altijd even makkelijk door de weinige straatnaamborden. Een goede plattegrond is daarom aan te raden.

Bezienswaardigheden vakantie Sarajevo
Het historische stadscentrum doet helemaal niet denken aan een Europese stad. Sarajevo is de plaats waar in het verleden het westerse en Oosterse Romeinse Rijk splitsten, waar de rooms-katholieken, oosters-orthodoxe en Ottomanen samenleefden. De stad staat daarom ook vol met kerken, kathedralen en moskeeën. Sporen van de oorlog zijn nog wel te vinden in de musea en door bijvoorbeeld de Sarajevo War Tunnels te bezoeken. Voor een goed uitzicht op Sarajevo bieden de heuvels die rond de stad liggen de uitkomst. Op drie kwartier afstand liggen de bergen waar in de winterse maanden elke wintersportliefhebber goed uit de voeten kan komen.

Goedkoop naar Sarajevo vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Sarajevo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Sarajevo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sarajevo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sarajevo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Sarajevo deals. Tip: voor een last minute Sarajevo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Sarajevo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sarajevo  

Hoe lang is het vliegen naar Sarajevo? De vluchtduur Sarajevo is 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Sarajevo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Air Serbia
- *
Croatia Airlines
- *
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Eurowings
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sarajevo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sarajevo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024