Vliegen naar Dubrovnik

Dubrovnik is een prachtige havenstad in de Kroatische regio Dalmatië, Dubrovnik wordt door vele als een van de mooiste en authentieke steden gelegen aan de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dubrovnik voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dubrovnik vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dubrovnik vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dubrovnik te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dubrovnik? Geef je op voor de Dubrovnik Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dubrovnik vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dubrovnik kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dubrovnik in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dubrovnik boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dubrovnik in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dubrovnik als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dubrovnik

Hoe lang is het vliegen naar Dubrovnik? De vluchtduur is 2 uur met een directe vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Dubrovnik

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Transavia
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dubrovnik o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dubrovnik met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dubrovnik. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dubrovnik zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017