Vliegen naar Tivat

Tivat is een plaats in Montenegro met ongeveer 14,000 inwoners. De stad is gelegen aan de baai van Kotor. Tivat heeft een grote luxe jachthaven ideaal voor watersporters. ...   

> lees meer
De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 379,-

Tix

aanbevolen v.a. € 504,-

TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 100,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tivat voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tivat

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tivat

Kaart Tivat

Lees meer over Tivat

...

Met TUIfly  naar Tivat.
TUIFly is een van de weinige vliegmaatschappijen die vanuit Nederland naar Tivat vliegt. Op zo'n 4 kilometer van het centrum van de stad ligt de internationale luchthaven Tivat Airport (TIV).

Goedkope vluchten naar Tivat Airport?
Schrijf je in voor de gratis Flight-Alert service voor de beste Tivat tarieven! Jij bepaalt de prijs die je over hebt voor een Tiviat ticket en de datum van je reis. Wij nemen het onnodige zoekwerk uit je handen en gaan opzoek voor je. Jij bepaalt of je dagelijks of wekelijks updates wil krijgen over de Tivat tarieven.

Bezienswaardigheden tijdens vakantie Tivat?
Tivat is een klein stadje aan de kust van van Montenegro. De stad beschikt over een heerlijk klimaat en een nieuwe luxe jachthaven. De jachthaven Porto Montenegro is omringt door restaurants en winkels. Voor de kust van Tivat liggen drie prachtige eilanden. Op het eiland genaamd Prevlaka ligt een klooster uit de 9de eeuw. Het eiland Prevlaka is de enige van de drie eilanden die door een brug verbonden is aan het vaste land. Voor een bezoek van de andere twee eilanden ben je afhankelijk van een boot. In het centrum van Tivat vind je het prachtige zomerhuis Buca. Dit mooie zomerhuis is volledig gebouwd in de renaissancestijl en is eigendom van de Buca familie. Het huis wordt gebruikt voor tentoonstellingen over sieraden van de familie. Het huis werd al gebouwd in de 16de eeuw. Tivat is dan ook een toeristische trekpleister, alhoewel je er nog weinig Nederlanders ziet. De prachtige zee en het bergachtige landschap maakt Tivat tot een ideale vakantiebestemming.

Beste reistijd vakantie naar Tivat
Vooral in de zomermaanden is het heerlijk vertoeven in Tivat. In juli en augustus ligt de temperatuur overdag rond de 28 graden celsius. De zee is ook heerlijk van temperatuur, rond de 24 graden. In de wintermaanden is het een stuk kouder, met in de nacht zelfs kans op vorst. Ook valt er dan meer regen dan in de zomer.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Tivat Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Tivat vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Tivat? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Tivat te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tivat? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tivat vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Tivat deals. Tip: voor een last minute Tivat vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Tivat Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tivat  

Hoe lang is het vliegen naar Tivat? De vluchtduur Amsterdam - Tivat is nog geen 3 uur als je een directe vlucht hebt geboekt. Met tussenstop of overstap erbij ben je wel snel 4 uur of langer onderweg!

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Tivat

Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Eurowings
- *
TUIFly.be
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tivat aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tivat zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024