Vliegen naar Zagreb

Zagreb is de hoofdstad van Kroatië. De negenhonderd jaar oude stad ligt in het noorden van het land en is onder te verdelen in twee delen: het oude deel van de stad, Gornji Grad en het moderne deel Donji Grad.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Zagreb voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Zagreb vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zagreb vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zagreb te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zagreb? Geef je op voor de Zagreb Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zagreb vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Zagreb kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Zagreb in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zagreb boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zagreb in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Zagreb als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Zagreb

Hoe lang is het vliegen naar Zagreb? De vluchtduur Zagreb vanaf Amsterdam is 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Zagreb

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Zagreb o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zagreb met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Zagreb. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zagreb zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017