Vliegen naar Montenegro

Nederlanders vinden ons land vaak al klein, maar dat is nog niks vergeleken met Montenegro. Zelfs onze hoofdstad heeft al meer inwoners dan dit pittoreske landje gelegen op de Balkan. De landen in de Balkan zijn in opkomst en dat geld ook voor Montenegro. Het is misschien nog niet zo modern als West-Europa, maar daarom juist een aanrader voor een vakantie. De ongerepte natuur, de vriendelijke mensen en het klimaat maken Montenegro een perfecte bestemming. Ontdek Tivat met haar prachtige jachthaven en prachtige kust. Ontdek het veelzijdige Podgorica en laat je verassen.

Goedkope vliegtickets Montenegro: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Podgorica
Vliegtickets Montenegro: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tivat

Last minute Montenegro aanbiedingen

logo tix.jpg

Podgorica

v.a. € 42,-

logo wtc.nl.jpg

Tivat

v.a. € 280,-

Goedkoop naar Montenegro vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Montenegro vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Montenegro te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Montenegro? Geef je op voor de Montenegro Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Montenegro vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Montenegro kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Montenegro in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Montenegro boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Montenegro in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Montenegro als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Montenegro

Hoe lang is het vliegen naar Montenegro? De vluchtduur Montenegro is 2.5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Montenegro

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Montenegro o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Montenegro met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Montenegro. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Montenegro zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017