Vliegen naar Perth

Perth is een grote stad in het westen van Australië die door de onvruchtbare Nullarbor Plain woestijn volledig van de rest van het land is afgescheiden. Alhoewel de meeste...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 932,-

KLM

aanbevolen v.a. € 2,007,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 970,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Perth voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Perth

Kaart Perth

Lees meer over Perth

... reizigers vaak voor het oosten van Australië kiezen, is er in Perth ook veel te beleven! Zo ontdek je de cultuur van de Aboriginals in het Western Australian Museum.

Vakantie Perth
Perth mag dan wel de meest afgelegen grote stad ter wereld zijn, toch vliegen er meerdere airlines naar deze bijzondere stad toe. En wat veel mensen niet weten: je hebt vaak maar 1 overstap nodig. Bijvoorbeeld in Dubai, Kuala Lumpur, Singapore of elders in Azië / Midden-Oosten.

Stopover Perth, goedkoop vliegen met extra stad?
Als je een hele strakke verbinding hebt met weinig overstaptijd lukt het soms al om binnen 20 uur van Amsterdam naar Perth te reizen. De goedkoopste vluchten zijn echter vaak met een iets ruimere overstaptijd. Het kan ook erg interessant zijn om juist de overstaptijd wat ruimer te nemen, want met hele gunstige tijden kun je ook eens denken aan een overstap in bijv. Dubai of Singapore om deze steden ook te ontdekken.

Vervoer in Perth
In Perth kun je je het beste vervoeren per openbaar vervoer. Het is in Perth erg goed geregeld. Zo zijn er bijvoorbeeld 70(!) treinstations. Daarnaast vind je vele buslijnen in Perth en zijn er diverse ferry's. In het centrum van Perth is zelf een zone waar je gratis met de trein en bus mag rijden. 

Beste reistijd Perth
Het is vaak mooi weer in Perth. De seizoenen zijn er wel precies andersom dan in Nederland. In januari is het zomer in Perth, met temperaturen die overdag oplopen naar 31 graden Celsius. In juli is het een stuk koeler, overdag wordt het dan zo'n 18 graden Celsius. In die periode is er ook meer kans op regen.

Goedkoop naar Perth vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Perth? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Perth te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Perth? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Perth vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Perth deals. Tip: voor een last minute Perth vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Perth Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Perth  

Hoe lang is het vliegen naar Perth? De vluchtduur Amsterdam Perth is minimaal 20 uur bij een goede verbinding.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Perth

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Etihad Airways
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Perth aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Perth zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024