Vliegen naar Wellington

Vliegen naar Wellington Nieuw Zeeland? De hoofdstad van Nieuw-Zeeland staat niet zo in de schijnwerpers maar dat is niet terecht. De stad ligt op het zuidelijke puntje van het...   

> lees meer
Singapore Airlines

aanbevolen v.a. € 2,160,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Wellington voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Wellington

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Wellington

Kaart Wellington

Lees meer over Wellington

... Noordereiland en heeft ongeveer 363.400 inwoners.

Reizen in Nieuw-Zeeland?
Wanneer je op je Nieuw-Zeeland reis het noorder- en Zuidereiland bezoekt, kom je zo goed als zeker langs Wellington, het is namelijk de verbinding tussen deze eilanden.

Wat is de beste reistijd voor Wellington Nieuw-Zeeland? Het klimaat in Wellington is precies omgedraaid als dat hier in Nederland. 'Onze' zomermaanden zijn daar koel, in juli wordt het overdag niet warmer dan een graad of 12. In januari is het er juist een stuk aangenamer, de temperaturen schommelen overdag dan rond de 20 graden celsius.

Een vakantie Wellinton, waarom?
Wellington is door een beroemd blad uitgeroepen tot de 12e beste plek ter wereld om te wonen en bovendien is Wellington tevens tot 10e stad uitgeroepen om naar toe te reizen.

Is er een directe vlucht Wellington?
Het vliegveld van Wellington genaamd Wellington International Airport (WLG) ligt op een kleine 5 kilometer afstand van Wellington vandaan. Het is een groot vliegveld, maar de techniek maakt het helaas nog niet mogelijk om in één keer naar Wellington te vliegen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Wellington Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Wellington vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wellington? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wellington te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wellington? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wellington vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Wellington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Wellington vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wellington boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wellington in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Wellington Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Wellington  

Hoe lang is het vliegen naar Wellington? De vluchtduur Amsterdam Wellington bedraagt door de meerdere overstappen circa 25 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Wellington

Aanbieder
Reserveringskosten
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Tix
 € 30,-
United Airlines
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Wellington aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Wellington met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wellington zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024