Vliegen naar Wellington

Vliegen naar Wellington Nieuw Zeeland? De hoofdstad van Nieuw-Zeeland staat niet zo in de schijnwerpers maar dat is niet terecht. De stad ligt op het zuidelijke puntje van het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Wellington voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Wellington vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wellington vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wellington te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wellington? Geef je op voor de Wellington Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wellington vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Wellington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Wellington in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wellington boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wellington in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Wellington als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Wellington

Hoe lang is het vliegen naar Wellington? De vluchtduur Amsterdam Wellington bedraagt door de meerdere overstappen circa 25 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Wellington

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Wellington o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Wellington met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Wellington. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wellington zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017