Vliegen naar Melbourne

Goedkope vluchten Amsterdam Melbourne airport zijn niet makkelijk te verkrijgen. De enorme afstand maakt een ticket Melbourne vanaf Schiphol, Brussel of Düsseldorf per definitie vrij duur. Lees hier hoe je de goedkoopste tickets Melbourne kan boeken!

> lees meer
Ultieme rondreistickets Australie v.a. €683
Tix

aanbevolen v.a. € 1,232,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,536,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 1,108,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Melbourne voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Melbourne

Kaart Melbourne

Lees meer over Melbourne

...

Vliegen naar Melbourne Australie zal dus eigenlijk nooit écht goedkop zijn. Toch valt door middel van het vergelijken van de vliegtickets vanaf de diverse luchthavens, flexibel zijn met jouw reisdata en bepalen hoeveel een paar uur extra vluchtduur naar Melbourne jouw waard is, flink te snijden in de vliegticket kosten voor jouw reis naar Melbourne, Australië. Wie echte cheap tickets Melbourne zoekt, doet er bijvoorbeeld goed aan om te kijken wat in Dusseldorf in het vliegtuig stappen scheelt. Dit kan in bepaalde periodes namelijk meer dan 300,- korting betekeken op je vliegtuigtickets Melbourne t.o.v. een vlucht Amsterdam - Melbourne.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Melbourne?
Direct vliegen naar Melbourne vanaf Amsterdam is niet mogelijk vanwege de lande afstand. Je zult waarschijnlijk overstappen in Kuala Lumpur, Singapore of Hong Kong. Een groot aantal maatschappijen bieden vluchten Melbourne aan. Enkele van de populaire airlines zijn KLM, Ethiad Airways, Britisch Airways, Qatar Airways en Air France, maar ook de eigen luchtvaartmaatschappijen Qantas en Virgin Australie vliegen naar Melbourne.

Vliegveld van Melbourne Airport
Melbourne heeft meerdere luchthavens, maar er is er maar een waar internationale vluchten landen. Wanneer je naar Melbourne vliegt kom je aan op Tullamarine Airport (MEL). Naast dit vliegveld zijn er nog twee regionale airports, namelijk Avalon Airport (AVV) en Essendon (MEB). Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Melbourne Airport op Vliegveldinfo.nl.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Melbourne
Het vliegveld van Melbourne bevindt zich op zo'n 23 kilometer van het centrum van de stad. Je kunt vanaf de luchthaven gebruik maken van bussen en taxi’s om in het centrum te komen. Aan te raden is om de speciale Skybus express te nemen, deze gaat elke 10 minuten 24/7. Deze bus is echter wel duurder dan de gewone bussen. Mocht je gebruik willen maken van een taxi bespreek dan van tevoren een prijs. Een rit naar het centrum kost rond de 45 euro.

Beste reistijd voor Melbourne
Melbourne is het hele jaar door een populaire bestemming in Australië. Zowel in de zomer als in de winter is het lastig om goedkope vliegtickets Melbourne te vinden. Dit komt door de verschillende evenementen, festivals en schoolvakanties die in deze periodes vallen, denk bijvoorbeeld aan de Australian Formula One Grand Prix in maart en de Australian Open in januari. Tijdens de lente en herfst maak je de meeste kans om goedkope vluchten Melbourne te vinden. Het weer is dan ook zeer aangenaam en minder druk dan in de zomer en winter. Wil je goedkope vliegtickets Melbourne? Boek dan zo vroeg mogelijk maar minimaal 4 a 5 maanden van tevoren. In de regel kan je goedkoop vliegen naar Melbourne van eind september tot begin december met vaak de goedkoopste opties in oktober en november.

Niet te missen bezienswaardigeden
Melbourne is de 2e grootste stad van Australië met ruim 3,5 miljoen inwoners en werd door John Batman in 1836 gesticht. Het wordt ook de ‘Garden City’ genoemd, vanwege de vele parken en het vele groen in de stad. Deze parken vormen het zichtbare bewijs van de rijkdom van Melbourne, die ontstond nadat in 1851 vlakbij de stad goud werd gevonden. In Melbourne ligt een groot plein de Federation Square waar zich de St. Paul’s Cathedral bevind. Vanaf het Melbourne Observation Deck is er een prachtig uitzicht over de stad waar toeristen veel gebruik van maken. Daarnaast vind je in Melbourne een gratis tramlijn die speciaal voor toeristen door de stad rijdt en langs alle bekende plekken komt. Zo kom je in een keer langs de mooiste plekjes van Melbourne. Meer van Melbourne zien? Bezoek dan een van de vele musea zoals het Victoria Museum. In de late avonduren kan men in het centrum genieten van de vele restaurantjes en cafeetjes.

Goedkoop naar Melbourne vliegen? 2 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Melbourne? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Melbourne vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Melbourne deals. Tip: voor een last minute Melbourne vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Melbourne Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Melbourne, Australie?  

Wat is de vliegtijd naar Melbourne? De vluchtduur naar Melbourne is minimaal 22 uur inclusief tenminste 1 stop of overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Melbourne

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Qantas
- *
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Cathay Pacific
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Melbourne aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Melbourne zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024