Vliegen naar Auckland

Hoe vind je de goedkoopste vlucht naar Auckland? Flexibiliteit: vergelijk airline,aanbieder, reisdata & luchthavens om goedkope tickets Auckland te bemachtigen. VliegenNaar helpt jou daarbij!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 806,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,314,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 999,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Auckland voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Auckland

Kaart Auckland

Lees meer over Auckland

...

Een directe vlucht Auckland is iets wat helaas niet bestaat vanaf Amsterdam. Alle vluchten naar Auckland vanaf Schiphol hebben minimaal één stop of overstap in Azië, bijvoorbeeld in Singapore, Dubai of Seoul.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Auckland?
Je kan prima en vertrouwd met KLM naar Auckland vliegen vanaf Amsterdam. Maar er is nog veel meer keuze op de route Amsterdam Auckland: Singapore airlines, China Southern, Qatar Airways, Korean Air, Ethihad, Lufthansa en Quantas bieden vliegtickets Amsterdam - Auckland aan.  Ook Emirates heeft soms acties voor tickets Auckland. Feitelijk zijn dit vluchten naar Dubai met een vlucht van Dubai naar Auckland erachter. Emirates is overigens meerdere keren tot beste vliegmaatschappij gekozen en aan boord geniet je van veel fijne extra's zoals gratis wifi en 30 kilo bagage limiet. 

Amsterdam Auckland KLM vluchten
Toegegeven: het is niet altijd de voordeligste optie, toch zullen velen de voorkeur geven aan een KLM Auckland vlucht. De luchtvaartmaatschappij staat immers bekend om haar punctualiteit en heeft ook in andere opzichten een zeer betrouwbaar imago. Bovendien kan je bij KLM maar liefst uit 9 vluchten naar Auckland per dag kiezen.  

Goedkoop vliegen naar Auckland Nieuw Zeeland
Woon je vlakbij de Duitse grens? Overweeg dan een vlucht naar Auckland vanaf Dusseldorf dit kan op bepaalde vluchtdata 50,- of meer schelen t.o.v. een vertrek vanaf Schiphol. De goedkoopste vliegtickets Auckland vanaf alle luchthavens in Nederland (maar ook vanuit Belgie of het Duitse grensgebied) zijn regelmatig vluchten met 2 tussenstops. Deze vluchten zijn bij de meeste online reisbureaus op deze pagina voordelig en vertrouwd te boeken. Kijk wel uit met directe reserveringen van dure vluchten bij bepaalde Aziatische maatschappijen. Het scheelt misschien bij boeking een paar tientjes maar uit eigen ervaring weten we dat je bij problemen of vluchtvertragingen meteen helemaal alleen staat. In dat soort gevallen is het prettig een Nederlands of Engels sprekend contactpersoon te hebben. 

Informatie over de luchthaven van Auckland en de route naar het centrum
De luchthaven bij Auckland, Auckland International Airport, ligt op ongeveer 20 km buiten het centrum van de stad. Vanaf het vliegveld zijn er verschillende mogelijkheden om per openbaar vervoer naar de stad te reizen. Zo gaan er bussen (Airbus Express) en gaan er verschillende shuttles en taxi's. De Airbus Express biedt een hele goede en constante service van de luchthaven naar het centrum voor relatief weinig geld (zoek online ook zeker eens naar coupon codes voor extra korting). De bussen rijden verschillende routes en stoppen bij verschillende grote hotels en populaire hostels in de stad. Aanrader! Taxi's zijn relatief duur: een enkeltje kost ongeveer 60 tot 80 dollar, terwijl de bus al voor zo'n 18 dollar gaat (prijspeil 2018). De goedkoopste maar wel langste weg is de bus naar Puhinui en daarvandaan de trein naar het centrum. Dan ben je rond de 10 dollar kwijt. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Auckland Airport op Vliegveldinfo.nl.

Over
Auckland is met haar 1 miljoen inwoners de dichtstbevolkte stad van Nieuw Zeeland. De stad ligt tussen twee havens in: Manukau en Waitemata Harbour. De meeste inwoners hebben een (zeil) boot en de bijnaam van Auckland is dan ook ‘City of Sails'. Bezienswaardigheden in deze stad zijn: de Sky Tower, Auckland Art Gallery, Auckland Domain (oudste park van de stad), National Maritime Museum en het Auckland Museum.

Goedkoop naar Auckland vliegen? 3 Tips:

  • Cheap tickets Auckland vinden in 2018? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Auckland te vinden!
  • Goedkope vlucht Auckland boeken? Geef je op voor de Auckland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Auckland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Auckland deals. Tip: voor een last minute Auckland vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Auckland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Auckland  

Hoe lang is het vliegen naar Auckland? De vluchtduur Amsterdam Auckland is minstens 24 uur, echter de vliegreis Auckland kan, afhankelijk van de hoeveelheid en de duur van de overstappen, als snel oplopen tot 30 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Auckland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Qantas
- *
China Eastern Airlines
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Auckland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Auckland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024