Vliegen naar Auckland

Auckland is met haar 1 miljoen inwoners de dichtstbevolkte stad van Nieuw Zeeland. De stad ligt tussen twee havens in: Manukau en Waitemata Harbour. De meeste inwoners hebben een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Auckland voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Auckland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Auckland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Auckland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Auckland? Geef je op voor de Auckland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Auckland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Auckland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Auckland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Auckland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Auckland in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Auckland als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Auckland

Hoe lang is het vliegen naar Auckland? De vluchtduur Amsterdam Auckland is minstens 24 uur, echter de vliegreis Auckland kan, afhankelijk van de hoeveelheid en de duur van de overstappen, als snel oplopen tot 30 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Auckland

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Auckland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Auckland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Auckland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Auckland zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017