Vliegen naar Singapore

Goedkope tickets Singapore boeken gaat steeds gemakkelijker, toch kan het geen kwaad om de verscheidene vliegtickets Singapore te vergelijken. Veel airlines gebruiken de stadstaat als hub voor vliegverkeer voor heel Azië en Australië.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 680,-

KLM

aanbevolen v.a. € 792,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Singapore voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Singapore

Kaart Singapore

Lees meer over Singapore

...

Vliegtickets Amsterdam Singapore KLM
Onder de maatschappijen waarmee je kunt kiezen voor vluchten Amsterdam Singapore tref je o.a. onze Nederlandse trots KLM en de lokale maatschappij Singapore Airlines.

Singapore Airlines, een ervaring op zich.
De laatste geniet internationaal bekendheid vanwege de geweldige service maar voor goedkope vliegtickets Singapore moet je meestal niet bij hun zijn. Als je niet perse de goedkoopste vlucht naar Singapore hoeft te hebben dan is met hen vliegen wel een ervaring. De nationale carrier van Singapore behoort namelijk tot het selecte groepje van acht luchtvaartmaatschappijen dat vijf sterren heeft. Ze waren ook de eerste maatschappij die met de Airbus A380 vlogen, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld. Saillant detail: wist je dat je sinds september 2017 vanaf Groningen naar Singapore kunt vliegen? De Singapore Airlines vlucht naar Singapore vanaf Eelde Airport heeft een stop in Kopenhagen en is een aardig alternatief voor wie in Noord Nederland woont t.o.v. de vluchten naar Singapore met vertrek vanf Schiphol. De vluchten vanaf  Amsterdam Schiphol zijn overigens wel non-stop en vertrekken bovendien dagelijks. Vanuit Groningen Eelde airport vertrekken drie vluchten per week naar Singapore met Singapore ailrines.

Op zoek naar goedkope tickets Singapore?
Voor al diegenen onder ons die gewoon op zoek zijn naar voordelige vliegticket Singapore aanbiedingen staan in het overzicht op deze pagina ook een breed overzicht van airlines en de grote online reisbureaus die met elkaar het totaal aanbod van luchtvaartmaatschappijen naar Singapore tonen.

Is er een directe vlucht Singapore?
Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vertrekken er dagelijks meerdere vluchten naar Singapore. De vliegtijd Singapore vanaf Amsterdam op een rechtstreekse vlucht is circa 12 uur. Een vlucht met overstap boeken is natuurlijk een stuk minder fijn voor de reis. Echter, de goedkoopste tickets zijn bijna altijd met één of meer tussenstops. Als het verschil in het tarief groot genoeg is, kan soms wel meer honderden euro's schelen,  kan het daarom zo maar meer dan waard zijn om het te overwegen tijdens jouw Singapore vakantie.

Vakantie Singapore
Vakantie in Singapore? Deze unieke 'stad staat' is gelegen op een groep eilandjes tussen Maleisië en Indonesië en is het kleinste land van Zuidoost-Azië. Het is tevens een van de meest dichtbevolkte landen ter wereld en telt meer dan 5 miljoen inwoners.

Luchthaven Singapore
Het vliegveld van Singapore genaamd Singapore Changi Airport is recent nog gekozen tot beste luchthaven ter wereld. Net als Schiphol is het vliegveld niet alleen van belang voor inkomend toerisme maar ook een belangrijke transfer luchthaven. Er is dan een ruime keuze uit luchtvaartmaatschappijen waarmee je vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel naar Singapore kunt vliegen.

Overstap in Singapore
Veel bezoekers aan deze bijzondere stadstaat boeken geen losse vluchten Singapore. Ze komen hier voor een stop tijdens een vliegreis naar bijvoorbeeld Australië. Als je meer dan 5 uur overstaptijd hebt op Singapore is het ook al de moeite waard om een excursie door de stad te maken. Er is namelijk een uitstekende verbinding tussen het vliegveld en de stad. Bovendien zijn de inschrijving en de tour gratis. Een ander groot voordeel is dat het vliegveld van Singapore, Changi International Airport, directe vluchten heeft met grote Aziatische steden. Singapore is een unieke en hypermoderne metropool met wolkenkrabbers, een wereldhaven en een modern openbaar vervoersnetwerk.

Groen Singapore, een schone natuurstad
De rest van het land bestaat vooral uit natuur en parken. Doordat de stad en het land zo schoon en groen zijn, is niet verrassend dat Singapore veel bezoekers aantrekt. Een andere reden om naar Singapore te reizen is om te winkelen of te genieten van the ‘food capital of Asia'.

Goedkoop naar Singapore vliegen? 3 Tips:

  • Lastminute vliegen naar Singapore kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Singapore vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope tickets naar Singapore boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Singapore wilt reizen!
  • Goedkoop vliegen naar Singapore? Blijf een nachtje extra & bespaar : Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Singapore Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Singapore  

Hoe lang is het vliegen naar Singapore? De vluchtduur Singapore is 12,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Singapore

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Corendon.nl
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Singapore aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Singapore zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024