Vliegen naar Australië

Australië herbergt een aantal van de mooiste steden ter wereld waaronder Sydney, Melbourne en Perth. In verband met de grote afstand (ruim 14.000 km van Nederland) kan je niet rechtstreeks naar Australië vliegen. Als je gaat vliegen naar Australië moet je er dus rekening mee houden dat je ongeveer 17 – 24 uur onderweg zult zijn, afhankelijk van je eindbestemming. Meestal maak je een tussenstop in Singapore, Kuala Lumpur of Bangkok. Aanrader: maak bij genoeg tijd van je tussenstop een mini bezoekje aan deze steden!


Goedkope vliegtickets Australië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Sydney
Vliegtickets Australië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Melbourne

Goedkoop naar Australië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Australië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Australië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Australië? Geef je op voor de Australië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Australië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Australië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Australië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Australië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Australië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Australië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Australië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Singapore Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
WTC Fly + Drive
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Australië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Australië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Australië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Australië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017