Vliegen naar Australië

Australië herbergt een aantal van de mooiste steden ter wereld waaronder Sydney, Melbourne en Perth. In verband met de grote afstand (ruim 14.000 km van Nederland) kan je niet rechtstreeks naar Australië vliegen. Als je gaat vliegen naar Australië moet je er dus rekening mee houden dat je ongeveer 17 – 24 uur onderweg zult zijn, afhankelijk van je eindbestemming. Meestal maak je een tussenstop in Singapore, Kuala Lumpur of Bangkok. Aanrader: maak bij genoeg tijd van je tussenstop een mini bezoekje aan deze steden!


Goedkope vliegtickets Australië : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Sydney
bestemming Sydney

De wereldstad Sydney bereik je na minimaal zo'n 22 uur reizen. Je hebt minimaal één tussenstop / overstap in Azië of het Midden-Oosten. Tip: kijk ook eens naar een stopover in Dubai of Singapore, want dat behoort zeker tot de mogelijkheden bij een reis naar dit continent, dat letterlijk aan de andere kant van de wereld ligt.

Vliegtickets Australië : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Melbourne
bestemming Melbourne

Een van de meest hippe steden van Australie is Melbourne, zeker een bezoekje waard. De reisduur is zo'n 22 uur. De stad mag je bij een bezoek aan dit land zeker niet overslaan. Het is hip en happening en zeker op culinair gebied één van de meest aantrekkelijke steden van de regio.

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Australië

Luchtvaartmaatschappijen die naar Australië vliegen
Er zijn een hele hoop airlines die vliegen naar Australië. De bekendere zijn o.a. KLM, China Southern Airlines, Air France, Thai Airlines en Virgin Australia. Vliegticket prijzen kunnen gigantisch verschillen op basis van naar welke luchthaven je vliegt in Australië. Zoek je goedkope vliegtickets Australië en ben je van plan te gaan rondreizen? Boek dan niet een ticket naar de eerste en beste stad in Australië! Er zijn dagelijks aansluitingen van vluchten naar dit enorme land, let alleen wel altijd goed op de totale reisduur. Deze kan, afhankelijk van de overstaptijd en aantal stops, flink oplopen tot regelmatig meer dan 30 uur. Heb je een maximaal budget voor je vlucht en ben je flexibel in je reisdata? Dan biedt de gratis flight alert voor Australië echt een uitkomst. Zo blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen!

Luchthavens van Australië
Naar ruwe schatting zijn er in Australië zo’n 300 vliegvelden met geasfalteerde landingsbanen. De drukste internationale airports in Australië zijn diegene die dienen als toegangswegen tot grote steden als Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth, Adelaide, Cairns, Canberra en Darwin. Vanuit alle grote luchthavens zijn prima aansluitingen naar andere grote- en kleine regionale vliegvelden middels binnenlandse vluchten in Australië, zoals naar Hobart op Tasmanie.

Beste reistijd Australië
Het hoogseizoen van Australië is van de feestdagen in december tot januari, wanneer de zomer in volle gang is en het zomervakantie is daar. Goedkope vliegtickets Australië zullen dan moeilijk te vinden zijn. Wil je in deze periode naar Australië dan moet je zo vroeg mogelijk je vlucht boeken. In het noordelijke gedeelte van Australië is het tevens in de winter, juni tot augustus, druk omdat het daar warmer is dan in het zuiden. In het noorden ligt het laagseizoen dan ook in de maanden oktober tot maart als het erg heet en vochtig is. Over het algemeen kan je het laagseizoen van Australië vinden in de winter vanaf april of mei. Ondanks het koudere weer kan je in deze periode goedkope vluchten naar Australië vinden.

Ontdek het land
Australië ontdekken? Niet alleen steden maar ook vooral de natuur is een reden om naar Australië te komen. The Great Barrier Reef, The Blue Mountains en de vele Nationale Parken zijn zeker een bezoekje waard. Veel jongeren komen naar Australië tijdens of na hun studie, om reizen en werken te combineren of om een jaar te studeren in Australië. Het klimaat in Australië verschilt per deel van het land. In het algemeen kan je zeggen dat het weer in Australië tegenovergesteld is aan dat van ons: onze zomer = hun winter en omgekeerd. Als het er zomer is, ervaar je in het noorden tropische temperaturen met regen en is het zuiden aangenaam zomers. In de winter is het warm in het noorden, terwijl het in het zuiden dan veel frisser is met regen.

Goedkoop naar Australië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Australië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Australië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Australië? Geef je op voor de Australië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Australië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Australië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Australië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Australië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Australië in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Australië Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Australie? 

De kortste vliegtijd van circa 20 uur inclusief overstappen heb je naar Adeleide, Darwin of Perth. De lokale hubs Sydney, Brisbane of Melbourne bereik je in ongeveer 22 uur. Wanneer je eindbestemming een andere plaats is, tel dan nog 2 tot 8 uur bij je vluchtduur op voor de extra overstap en lokale vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Australië

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
 € 15,- -  € 25,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 39,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Korean Air
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Australië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Australië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Australië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Australië zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares