Vliegen naar Padang Sumatra

Vliegticket Padang Sumatra boeken? Vergelijk hier de beste vliegdeals!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Padang Sumatra voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Padang Sumatra

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Padang Sumatra

Kaart Padang Sumatra

Lees meer over Padang Sumatra

...

Padang is een Indonesische stad op het eiland Sumatra. Padang ligt aan de weskust van het eiland. Er wonen zo'n 850.000 mensen. Padang Sumatra dient veelal als startpunt voor surfers die onderweg zijn naar de Batu eilanden, en voor de prachtige tochten door het binnenland van Sumatra.

Padang Sumatra prachtige natuur
Een keer een andere bestemming als andere? Sumatra is net zo mooi als bekendere Indonesische eilanden als Java en Bali. Ontdek bijvoorbeeld het prachtige dierenrijk van Sumatra, met de olifanten, orang-oetans en de bedreigde Sumatraanse tijger. Padang is een van de meest regenachtige steden van Indonesie, het hele jaar door heb je kans op flinke buien. Het droogst is het in februari, maar ook dan kun je nog in een hoosbui terecht komen. De temperaturen zijn het jaar rond constant: overdag zo'n 30 graden celsius, in de nacht koelt het af naar 23 graden.

Vliegveld van Padang Sumatra
Het vliegveld van Padang Sumatra heet officieel Minankabau International Airport. Let hier vooral op bij de terugreis, er is namelijk nog een vliegveld, Tubing Airport. Dit vliegveld wordt echter alleen nog als militaire luchthaven gebruikt.

Het internationale vliegveld ligt op een kleine 7 kilometer afstand van de binnenstad van Padang. Een logische vliegroute is Jakarta - Padang. Vanuit Nederland is het echter gunstiger om een vliegtickets Medan Sumatra te boeken of te kiezen voor een ander vliegveld in Indonesie.

Goedkoop naar Padang Sumatra vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Padang Sumatra? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Padang Sumatra te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Padang Sumatra? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Padang Sumatra vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Padang Sumatra kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Padang Sumatra vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Padang Sumatra boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Padang Sumatra in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Padang Sumatra Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Padang Sumatra  

Hoe lang is het vliegen naar Padang Sumatra? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Padang Sumatra. Je moet minimaal één overstap maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 18 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Padang Sumatra

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Padang Sumatra aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Padang Sumatra met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Padang Sumatra zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024