Vliegen naar Padang Sumatra

Padang is een Indonesische stad op het eiland Sumatra. Padang ligt aan de weskust van het eiland. Er wonen zo'n 850.000 mensen. Padang Sumatra dient veelal als startpunt voor...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Padang Sumatra voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Padang Sumatra vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Padang Sumatra vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Padang Sumatra te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Padang Sumatra? Geef je op voor de Padang Sumatra Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Padang Sumatra vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Padang Sumatra kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Padang Sumatra in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Padang Sumatra boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Padang Sumatra in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Padang Sumatra als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Padang Sumatra

Hoe lang is het vliegen naar Padang Sumatra? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Padang Sumatra. Je moet minimaal één overstap maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 18 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Padang Sumatra

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Padang Sumatra o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Padang Sumatra met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Padang Sumatra. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Padang Sumatra zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017