Vliegen naar Phuket

Opzoek naar goedkope vliegtickets voor jouw Phuket vakantie? Vergelijk hieronder de diverse vertrekvliegvelden voor jouw reis naar Phuket Thailand. Bekijk tevens de lastminute vliegtickets Phuket indien je snel naar het prachtige Thaise eiland wilt reizen!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Phuket voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Phuket vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Phuket vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Phuket te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Phuket? Geef je op voor de Phuket Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Phuket vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Phuket kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Phuket in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Phuket boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Phuket in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Phuket als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Phuket

Hoe lang is het vliegen naar Phuket? De vluchtduur Amsterdam Phuket Thailand bedraagt tenminste 15 uur door het gebrek aan een rechtstreekse vluchtverbinding met schiphol. Ook vanaf Düsseldorf en Brussel beschikken helaas niet over directe vluchten Phuket.

Bijkomende kosten bij vluchten Phuket

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Singapore Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Phuket o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Phuket met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Phuket. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Phuket zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017