Vliegen naar Minot

Minot is een stad in het centrum van de Amerikaanse staat Noord-Dakota en staat over het algemeen bekend als een erg vriendelijke stad. In 2010 is deze stad zelfs gekozen als de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Minot voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Minot vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Minot vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Minot te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Minot? Geef je op voor de Minot Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Minot vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Minot kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Minot in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Minot boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Minot in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Minot als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Minot

Hoe lang is het vliegen naar Minot? De vluchtduur is 13 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Minot

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Minot o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Minot met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Minot. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Minot zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017