Vliegen naar Minot

Minot is een stad in het centrum van de Amerikaanse staat Noord-Dakota en staat over het algemeen bekend als een erg vriendelijke stad. In 2010 is deze stad zelfs gekozen als de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 726,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Minot voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Minot

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Minot

Kaart Minot

Lees meer over Minot

... beste plek in de USA om een gezin te stichten.


De bijnaam van deze fijne stad is ook wel 'Magic City', vanwege de snelle groei die de stad is ondergaan in een relatief korte tijd, ook al wonen er nog steeds maar rond de 45.000 mensen.


Minot kent warme zomers en koude winters. In juli en augustus zijn temperaturen rond de 30 graden celsius niet vreemd. Wel regent het in deze periode het meest van het jaar, vooral in juni. De wintermaanden zijn droger, maar ook een stuk kouder: in december, januari en februari ligt de gemiddelde temperatuur rond de -5 graden celsius.


Minot International Airport is de luchthaven van Minot en het belangrijkste vliegveld van de regio. Vanaf Amsterdam kun je via Minneapolis naar Minot vliegen. Het is ook mogelijk om 2x over te stappen (dit scheelt vaak in prijs), waarschijnlijk vlieg je dan via Washington en Denver.

Goedkoop naar Minot vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Minot? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Minot te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Minot? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Minot vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Minot deals. Tip: voor een last minute Minot vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Minot Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Minot  

Hoe lang is het vliegen naar Minot? De vluchtduur is 13 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Minot

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Minot aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Minot zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024