Vliegen naar Bismarck

Bismarck, de hoofdstad van de staat North Dakota, wordt gekenmerkt door de vele recreatiemogelijkheden die deze stad biedt. Zo vind je er zwembaden, golfbanen en parken. Bismarck...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 679,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bismarck voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bismarck

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bismarck

Kaart Bismarck

Lees meer over Bismarck

... kwam onlangs in een onderzoek van de Cambridge Universiteit uit de verf als een van de meest veilige steden in Amerika. De stad ligt aan de Missouri rivier, ook wel ‘big muddy’ genoemd, met aan de overkant het plaatsje Mandan. In deze rivier worden meerdere watersporten beoefend. Je kunt ook een bootritje of cruise over het water maken!

In de zomer in bijvoorbeeld de maand juli is het heerlijk warm in Bismarck, zo'n 21 graden celsius. Ga je in januari naar Bismarck? Neem dan een dikke trui mee, de gemiddelde temperatuur is dan -12! En laat ook je (huur)auto niet bevriezen.

Bismarck heeft een goede luchthaven die recent vernieuwd is. Er is toen onder andere een nieuwe terminal geopend. Het vliegveld, Bismarck Municipal Airport (BIS), ligt even buiten de stad. Vliegen naar Bismarck doe je hoogstwaarschijnlijk met een tussenstop in een Amerikaanse stad, zoals Las Vegas, Chicago of Minneapolis. Je kunt het beste van de luchthaven een taxi nemen naar het centrum.

Goedkoop naar Bismarck vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bismarck? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bismarck te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bismarck? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bismarck vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bismarck deals. Tip: voor een last minute Bismarck vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bismarck Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bismarck  

Hoe lang is het vliegen naar Bismarck? De vliegtijd naar Bismarck bedraagt in totaal 13 uur en 20 minuten. Dit is inclusief tussenstop van ongeveer 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Bismarck

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bismarck aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bismarck zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024