Vliegen naar Grand Forks

Op de grens van North Dakota en Minnesota ligt Grand Forks, officieel gelegen in North Dakota. Dwars door de stad loopt de Red River of the North, waardoor deze stad ook ontstaan...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 790,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Grand Forks voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Grand Forks

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Grand Forks

Kaart Grand Forks

Lees meer over Grand Forks

... is. Langs de rivier vind je dan ook de oudste huizen en het historisch centrum van de stad.

Grand Forks wordt gekenmerkt door de wisselende seizoenen. De warme zomers slaan vaak in één keer om naar richting de lange winter, met veel sneeuw.

8 kilometer ten noordwesten van de stad ligt het vliegveld van Grand Forks. Met een overstap in Minneapolis is deze stad vanuit Amsterdam goed bereikbaar.

Goedkoop naar Grand Forks vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Grand Forks? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Grand Forks te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Grand Forks? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Grand Forks vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Grand Forks kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Grand Forks vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Grand Forks boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Grand Forks in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Grand Forks Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Grand Forks  

Hoe lang is het vliegen naar Grand Forks? De vluchtduur is circa 14 uur inclusief een tussenstop in Minneapolis van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Grand Forks

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Grand Forks aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Grand Forks met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Grand Forks zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024