Vliegen naar Green Bay

Green Bay ligt in de Amerikaanse staat Wisconsin aan het meer van Michigan. Midden door de stad loopt de Fox rivier, die uitmondt in het meer. De Green Bay Packers, het...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,031,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Green Bay voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Green Bay

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Green Bay

Kaart Green Bay

Lees meer over Green Bay

...rs, het footballteam van Green Bay, zijn niet alleen in Green Bay populair, maar ook in de rest van Wisconsin en Michigan.

Green Bay wordt geteisterd door koude, ijzige winters, waarbij het kwik in december, januari en februari bijna nooit boven het vriespunt komt. De zomers maken het echter goed, in juli en augustus is het overdag gemiddeld zo'n 26 graden celsius.

Green Bay heeft een internationaal vliegveld, maar er wordt vooral op andere Amerikaanse steden gevlogen. Het vliegveld ligt 13 kilometer ten zuidwesten van de stad. Om naar Green Bay te vliegen moet je hoogst waarschijnlijk overstappen, dit zal doorgaans in Chicago of Detroit zijn.

Goedkoop naar Green Bay vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Green Bay? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Green Bay te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Green Bay? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Green Bay vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Green Bay kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Green Bay vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Green Bay boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Green Bay in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Green Bay Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Green Bay  

Hoe lang is het vliegen naar Green Bay? De vluchtduur is circa 13 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Green Bay

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Green Bay aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Green Bay met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Green Bay zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024