Vliegen naar Wisconsin

Zoek je een goedkope vlucht naar Wisconsin? De hoofdstad van Wisconsin heet Madison, echter Milwaukee is voor vele buitenlanders een bekendere naam, het is dan ook de grootste stad van Milwaukee. De staat wordt aan vier zijdes omringd door de staten Michigan, Illinois en de twee grootste meren genaamd Lake Superior en Lake Michigan. De centraal noordelijk gelegen staat Wisconsin, onderdeel van de Verenigde Staten van Amerika, wordt veelal aangeduid als "America's Dairyland" oftewel het Amerikaanse land van zuivel vanwege de grootste positie die het inneemt in de nationale industrie. Tevens wordt de staat ook wel The Badger State genoemd, terwijl de naam Wisconsin is afgeleid van de gelijknamige rivier die door de regio heen loopt.

Goedkope vliegtickets Wisconsin: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Milwaukee
Vliegtickets Wisconsin: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Madison

Last minute Wisconsin aanbiedingen

logo wtc.nl.jpg

Milwaukee

v.a. € 1,337,-

Goedkoop naar Wisconsin vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wisconsin vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wisconsin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wisconsin? Geef je op voor de Wisconsin Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wisconsin vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Wisconsin kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Wisconsin in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wisconsin boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wisconsin in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Wisconsin als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Wisconsin

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Wisconsin o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Wisconsin met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Wisconsin. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wisconsin zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017