Vliegen naar Wisconsin

De beste deals voor tickets Wisconsin? Check de Wisconsin aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Wisconsin : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Milwaukee
bestemming Milwaukee

Milwaukee is de hoofdstad van de staat Wisconsin. Er wonen ongeveer 595 duizend mensen in deze mooie stad. De stad is daarmee de 19de stad van de Verenigde Staten. De stad is bekend om het grote aantal bierbrouwerijen.

Vliegtickets Wisconsin : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Madison
bestemming Madison

Madison is een mid-grote stad in de Amerikaanse staat Wisconsin met een inwoneraantal van 235.000. Dit zijn tevens zeer gelukkig inwoners, de stad staat steevast elk jaar in de lijstjes van de meest leefbare steden van de Verenigde Staten. Opzoek naar goedkope vluchten  naar Madison, Wisconsin? Bekijk dan de goedkoopste vliegtickets naar Madison op deze pagina!

Luchthavens in Wisconsin

Kaart Wisconsin

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Wisconsin

Vliegen naar Wisconsin, directe vlucht of toch met overstap?
Het is helaas niet mogelijk om vanaf Amsterdam, Schiphol rechtstreeks te vliegen op een stad in Wisconsin. Dit betekent dat je altijd een overstap moet maken tijdens jouw reis naar Wisconsin. De vluchtduur bedraagt hierdoor ten alle tijden tenminste 12,5 uur.

Handige Wisconsin vliegtickets tips
Als je naar bijvoorbeeld Milwaukee wilt reizen kan het daadwerkelijk sneller en goedkoper zijn om op Chicago te vliegen en vanaf daar door te reizen. Naar Chicago gaan directe vluchten, is door het grootste aanbod vaak goedkoper en ligt op een relatief korte afstand van flink een aantal steden en plekken in Wisconsin af! Op zoek naar aantrekkelijke vliegticket deals? Iedereen die wel eens opzoek gaat naar tickets Milwaukee weet dat je al snel in een onduidelijk stelsel van prijzen en data terecht komt. Vliegennaar.nl ontwikkelde daarom de gratis Flight-Alert service. Schrijf je in tegen jouw eigen opgestelde budget voor het vliegticket wat je wenst en ontvang een e-mail wanneer het beschikbaar is. Snel, gemakkelijk en goedkoop naar Milwaukee, wat wil je nog meer?

Amsterdam Milwaukee, waar vlieg ik op?
Milwaukee herbergt niet één, maar zelfs twee vliegvelden. De luchthavens van Milwaukee heten respectievelijk General Mitchell International Airport en Lawrence J. Timmer Field. Echter, voor internationale vluchten is het eerst genoemde internationale vliegveld Milwaukee degene waar op gevlogen wordt uit het buitenland. Er zijn geen directe vluchten Milwaukee beschikbaar, de vliegtijd bedraagt hierdoor minstens 12,5 uur.

Goedkoop naar Madison Wisconsin
Madison neemt als hoofdstad van de Amerikaanse staat een prominente plek in in de regionale economie, cultuur en transport. Het is dan ook logisch dat Madison een eigen luchthaven heeft. Het vliegveld van Madison Wisconsin heet Dane County Regional Airport. Het is tevens voor Madison zeer relevant om Chicago en Milwaukee te vergelijken in relatie tot de vliegticket prijzen en vluchtduur.

Klimaat
Wisconsin kent aangename zomers en koude winters. In de zomer kan het kwik makkelijk oplopen tot een graad of 30. In de winter vriest het altijd minsten 5 of 6 graden!

Goedkoop naar Wisconsin vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Wisconsin? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Wisconsin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wisconsin? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wisconsin vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Wisconsin deals. Tip: voor een last minute Wisconsin vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Wisconsin Deals als 1e ontvangen?


Bijkomende kosten bij vluchten Wisconsin

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Wisconsin aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wisconsin zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024