Vliegen naar Francistown Botswana

Francistown ligt in het oosten van Botswana, 90 kilometer van de grens met Zimbabwe. Om Francistown heen is weinig, op een bijzondere natuur na dan. Zo vind je in de omgeving...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Francistown Botswana voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Francistown Botswana vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Francistown Botswana vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Francistown Botswana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Francistown Botswana? Geef je op voor de Francistown Botswana Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Francistown Botswana vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Francistown Botswana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Francistown Botswana in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Francistown Botswana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Francistown Botswana in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Francistown Botswana als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Francistown Botswana

Hoe lang is het vliegen naar Francistown Botswana? De vluchtduur Francistown beslaat ongeveer 13 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Francistown Botswana

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Francistown Botswana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Francistown Botswana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Francistown Botswana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Francistown Botswana zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017