Vliegen naar Bulawayo

In Bulawayo (de tweede stad van Zimbabwe) zul je veel verschillende culturen tegenkomen. Het is een mengsel van allerlei verschillende etnische afkomsten, waardoor de meeste...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bulawayo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bulawayo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bulawayo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bulawayo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bulawayo? Geef je op voor de Bulawayo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bulawayo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bulawayo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bulawayo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bulawayo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bulawayo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bulawayo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bulawayo

Hoe lang is het vliegen naar Bulawayo? De vliegtijd naar Bulawayo bedraagt ongeveer 15,5 uur. Dit is inclusief 2,5 uur die de twee overstappen in totaal bedragen.

Bijkomende kosten bij vluchten Bulawayo

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bulawayo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bulawayo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bulawayo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bulawayo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017