Vliegen naar Bulawayo

In Bulawayo (de tweede stad van Zimbabwe) zul je veel verschillende culturen tegenkomen. Het is een mengsel van allerlei verschillende etnische afkomsten, waardoor de meeste...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,167,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bulawayo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bulawayo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bulawayo

Kaart Bulawayo

Lees meer over Bulawayo

... inwoners meer dan 3 (!) talen spreken. Op slechts 1 uurtje rijden tref je één van de belangrijkste toeristische trekpleisters van het land: Matopas National Park. Iets dichterbij, en ook een bezoekje waard, liggen de bijzondere Kame Ruins, ruines uit het late IJzer tijdperk.


Bulawayo Airport is geen drukke luchthaven, je vindt er over het algemeen maar 2 luchtvaartmaatschappijen. Je zult dus een overstap moeten maken, in Harare, Johannesburg of Victoria Falls. Toch staat Bulawayo al jaren bekend als dé handelshoofdstad van het land.


Naar Bulawayo vliegen? De beste reistijd voor een vakantie is van mei tot en met september, dan regent het bijna niet en zijn de temperaturen aangenaam, zo'n 21 - 23 graden overdag.


Bulawayo combineren met Victoria Falls? Je kunt met het vliegtuig, maar een ervaring is om met de trein te gaan. Het is tevens een budgettip: de eersteklas plaatsen kosten circa 14 dollar. De rit duurt 18 uur, houd er wel rekening mee dat er geen elektriciteit aan boord is, na het een uur of zes wordt het dus snel (erg) donker!

Goedkoop naar Bulawayo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bulawayo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bulawayo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bulawayo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bulawayo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Bulawayo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Bulawayo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bulawayo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bulawayo in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Bulawayo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bulawayo  

Hoe lang is het vliegen naar Bulawayo? De vliegtijd naar Bulawayo bedraagt ongeveer 15,5 uur. Dit is inclusief 2,5 uur die de twee overstappen in totaal bedragen.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Bulawayo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bulawayo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bulawayo met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bulawayo zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024