Vliegen naar Victoria Falls

Victoria Falls of in het Nederlands de Victoriawatervallen zijn de grootste en meest indrukwekkende watervallen van heel Afrika. De Victoria Falls hebben een spanwijdte van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Victoria Falls voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Victoria Falls vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Victoria Falls vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Victoria Falls te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Victoria Falls? Geef je op voor de Victoria Falls Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Victoria Falls vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Victoria Falls kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Victoria Falls in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Victoria Falls boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Victoria Falls in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Victoria Falls als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Victoria Falls

Hoe lang is het vliegen naar Victoria-Falls? De vliegtijd is ongeveer 16,5 uur maar dit is inclusief de twee tussenstops.

Bijkomende kosten bij vluchten Victoria Falls

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Victoria Falls o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Victoria Falls met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Victoria Falls. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Victoria Falls zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017