Vliegen naar Botswana

Op reis naar Botswana? Dit Afrikaanse land is zeker het bezoeken waard. De reistijd vanaf Amsterdam is minimaal zo'n 11 uur, omdat het niet per directe vlucht bereikbaar is. Er gaan verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Botswana. Je kunt ervoor kiezen om vliegtickets te boeken met een vertrek vanaf Amsterdam, maar dit is niet altijd de goedkoopste route. Wil je maximaal 1 overstap? Dan is het aan te raden te kijken bij vluchten naar Botswana van de KLM.

Goedkope vliegtickets Botswana: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Gaborone
Vliegtickets Botswana: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Maun

Goedkoop naar Botswana vliegen? 4 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Botswana? Geef je op voor de Botswana Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Botswana vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Botswana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Botswana in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Botswana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Botswana in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Botswana als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Botswana

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Botswana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Botswana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Botswana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Botswana zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017