Vliegen naar Botswana

De beste deals voor tickets Botswana? Check de goedkope Botswana tickets hieronder en lees onze tips

Goedkope vliegtickets Botswana : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Gaborone
bestemming Gaborone

Vanuit de hoofdstad van Botswana, Gaborone, kun je o.a. het Kalahari Game Reserve bezoeken per safari jeep. Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Gaborone vanuit Amsterdam, je hebt altijd een overstap. Bekijk ook zeker eens de vluchten met twee overstappen. Soms zijn deze vluchten veel goedkoper!

Luchthavens in Botswana

Kaart Botswana

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Botswana

Op reis naar Botswana? Dit Afrikaanse land is zeker het bezoeken waard. De reistijd vanaf Amsterdam is minimaal zo'n 11 uur, omdat het niet per directe vlucht bereikbaar is. Er gaan verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Botswana. Je kunt ervoor kiezen om vliegtickets te boeken met een vertrek vanaf Amsterdam, maar dit is niet altijd de goedkoopste route. Wil je maximaal 1 overstap? Dan is het aan te raden te kijken bij vluchten naar Botswana van de KLM.

Welke airlines vliegen naar Botswana?
Vanuit Nederland gaat er geen directe vlucht naar Botswana, maar met één overstap is het goed mogelijk naar dit prachtige land te vliegen. De grootste vliegvelden liggen in hoofdstad Gaborone, maar ook in Maun, Francistown en Kasane.


Een vlucht met één overstap (doorgaans in Nairobi of Johannesburg) duurt ongeveer 11 -13 uur. Vaak vind je nog goedkopere vluchten indien je kiest voor een vlucht met 2 overstappen. De totale reistijd bedraagt dan echter al snel ongeveer 18 uur. 

Een vliegticket naar Botswana met een vertrek vanaf Brussel kan ook erg interessant zijn qua prijs! Reken dan ook echter op minimaal een dubbele overstap. Wat ook geldt is hoe flexibeler je bent met je reisdata hoe makkelijker het is om een voordelig ticket te scoren. Immers: hoe meer lege stoelen op een vlucht des te goedkoper! En die allergoedkoopste vlucht naar Botswana vind je meestal alleen als je niet gebonden bent aan een vaste reisdatum.

Sir Seretse Khama International Airport is de naam van het internationale vliegveld in Botswana, vlakbij Gaborone. Deze luchthaven is vernoemd naar de eerste president van Botswana, Sir Seretse Khama. Het vliegveld heeft slechts een landingsbaan van beton. Ook de luchthaven van Maun is een internationale luchthaven. Dit vliegveld ligt op korte afstand van de stad Maun. De overige vliegvelden van Botswana zijn kleiner en worden vooral gebruikt voor landelijke vluchten.

Reizen naar Botswana? Kies voor een safari
Botswana is het land van savanne en wildlife. Tijdens een vakantie in Botswana mag je dan ook zeker een safari niet overslaan. Er zijn meerdere parken en reservaten waar je onder begeleiding in een jeep Botswana ontdekt. Naast de prachtige natuur ontdek je op een reis door Botswana natuurlijk ook de kleurrijke Afrikaanse cultuur. Botswana ligt op het zuidelijk halfrond en kent een subtropisch klimaat. De seizoenen zijn precies andersom dan bij ons in Nederland. De beste reistijd is dan ook van oktober tot en met april.

Een van de bekendste gebieden in Botswana is het nationaal park de Central Kalahari Game Reserve in de Kalahari woestijn. In dit safaripark kun je slapen in tentenkampen en safarilodges en zeer veel wildlife spotten. Voor een safaris in dit gebied kan je het beste vliegen naar Maun en daar een Landrover huren.

Goedkoop naar Botswana vliegen? 4 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Botswana? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Botswana vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Botswana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Botswana vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Botswana boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Botswana in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Botswana Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Botswana? 

De vluchtduur naar Botswana hangt af van de eindbestemming. Naar Francistown Botswana is de vliegtijd circa 13 uur. Gaborone is 17 uur vliegen, door een tussenstop van vier uur. Naar Maun is de vliegtijd 19 uur, vanwege twee keer overstappen.

Bijkomende kosten bij vluchten Botswana

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Botswana aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Botswana zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024