Vliegen naar Livingstone

Livingstone is een stad in zuiden van Zambia, tegen de grens van Zimbabwe. Door toeristen wordt deze stad vooral bezocht vanwege de Victoria Falls, die maar 10 kilometer van de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 885,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Livingstone voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Livingstone

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Livingstone

Kaart Livingstone

Lees meer over Livingstone

... stad verwijderd liggen. Deze enorme waterval, die constant een stortvloed van water naar beneden laat, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Van mei t/m september is het klimaat in Livingstone aangenaam. Het regent bijna niet en overdag wordt het zo'n 26 graden celsius. Alleen in september is het warmer, gemiddeld zo'n 32 graden celsius overdag. Het regenseizoen loopt van eind november tot begin maart.

De internationale luchthaven van Livingstone vliegt vooral naar Afrikaanse bestemmingen. Vanaf Amsterdam moet je dus een overstap maken.

Goedkoop naar Livingstone vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Livingstone? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Livingstone te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Livingstone? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Livingstone vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Livingstone kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Livingstone vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Livingstone boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Livingstone in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Livingstone Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Livingstone  

Hoe lang is het vliegen naar Livingstone? De vluchtduur is 14,5 uur incl. meerdere tussenstops van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Livingstone

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Livingstone aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Livingstone zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024