Vliegen naar Livingstone

Livingstone is een stad in zuiden van Zambia, tegen de grens van Zimbabwe. Door toeristen wordt deze stad vooral bezocht vanwege de Victoria Falls, die maar 10 kilometer van de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Livingstone voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Livingstone vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Livingstone vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Livingstone te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Livingstone? Geef je op voor de Livingstone Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Livingstone vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Livingstone kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Livingstone in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Livingstone boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Livingstone in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Livingstone als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Livingstone

Hoe lang is het vliegen naar Livingstone? De vluchtduur is 14,5 uur incl. meerdere tussenstops van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Livingstone

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Livingstone o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Livingstone met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Livingstone. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Livingstone zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017