Vliegen naar Maracaibo

Op zoek naar voordelige vliegtickets Maracaibo Venezuela? Hieronder tref je de beste deals voor een vlucht naar La Chinita International Airport, op circa 17 km. van de stad. Maar wie echt goedkoop wil vliegen ...

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Maracaibo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Maracaibo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Maracaibo

Kaart Maracaibo

Lees meer over Maracaibo

...

Goedkope vliegtickets naar Maracaibo
Wie met een klein budget naar Maracaibo wil reizen kan beter goedkope vliegtickets Caracas boeken en vanaf daar verder reizen per huurauto of trein. Een vlucht naar Maracaibo is namelijk gemiddeld 2x zo duur als naar de hoofdstad.

Over Marcacaibo
Deze stad ligt in het noordwesten van Venezuela, aan een meer, dat vernoemd is naar de stad. In Maracaibo worden de hoogste temperaturen gemeten van heel Venezuela, overdag is de temperatuur het hele jaar door boven de 30 graden. September en oktober zijn de natste maanden van het jaar, van januari tot en met maart is het nagenoeg droog in de stad.

Breng vooral eens een bezoek aan de brug over het meer van Maracaibo. Het is een van de indrukwekkendste bouwwerken van Venezuela én de grootste betonnen brug ter wereld.

Maracaibo heeft een internationale luchthaven, er wordt gevlogen op Amerikaanse steden en ook regelmatig op de Antillen. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten, meestal vlieg je via Londen of Frankfurt richting Miami. Vanuit daar stap je op het vliegtuig naar Maracaibo.

Maracaibo is prima per voet te verkennen. Pas wel op in de avond of nacht, het is dan beter om een taxi te nemen. Bel altijd een taxi en pluk er niet een van de straat, iedereen in Maracaibo kan een taxibord op zijn auto plakken.

Goedkoop naar Maracaibo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Maracaibo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Maracaibo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Maracaibo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Maracaibo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Maracaibo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Maracaibo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Maracaibo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Maracaibo in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Maracaibo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Maracaibo  

Hoe lang is het vliegen naar Maracaibo? De vliegtijd naar Maracaibo bedraagt 17 uur en 15 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 13 minuten in Panama. Daarnaast is er een overstap van 2 uur en 55 minuten in Kòrsou.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Maracaibo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Maracaibo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Maracaibo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024