Vliegen naar Venezuela

De beste deals voor tickets Venezuela? Check de Venezuela aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Venezuela : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Caracas
bestemming Caracas

Caracas is de hoofdstad van Venezuela en ook nog de grootste stad. In deze oude stad zijn ontzettend veel bezienswaardigheden. Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam. Kijk ook eens voor vluchten vanaf Brussel, dat zijn meestal de beste aanbiedingen. De vliegduur bedraagt ongeveer 12 uur.

Luchthavens in Venezuela

Kaart Venezuela

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Venezuela

Venezuela is een land in het noorden van Zuid-Amerika. Voor de kust van dit land liggen de Nederlandse Antillen (Aruba, Bonaire, Curacao). Venezuela kent een divers landschap, van de Caribische kust tot de uitlopers van het Andesgebergte, met als hoogtepunt de Pico Bolivar, een berg van maar liefst 5007 meter. Het klimaat in Venezuela wordt gekenmerkt door hitte en vocht. Echter is dit in de hooglanden meer gematigd.

Luchthavens Venezuela

Het grootste en drukste vliegveld van Venezuela is de luchthaven van Caracas, Aeropuerto Internacional de Maiquetia Simon Bolivar. Dit is een van de vele internationale vliegvelden van Venezuela en het ligt op een korte afstand van de hoofdstad Caracas. Check in ieder geval de vliegtickets aanbiedingen naar de hoofdstad van Venezuela: Caracas. Voor een strandvakantie in Venezuela zijn vluchten naar het eiland Isla Margarita zeer populair. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Caracas, maar met een overstap in bijvoorbeeld Madrid, Houston, Parijs, Frankfurt of Lissabon is Venezuela goed bereikbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar aanbiedingen van luchtvaartmaatschappijen als Delta, KLM of Air France.

Vliegen naar Venezuela: visum nodig?
Om in Venezuela te verblijven, heb je geen visum nodig. Je mag maximaal 3 maanden zonder visum in Venezuela blijven. Ben je van plan langer dan 3 maanden te blijven? Dan zul je contact op moeten nemen met de ambassade van Venezuela in Den Haag. Je hebt in Venezuela wel een bewijs van retourvlucht of vlucht naar volgende bestemming nodig en natuurlijk een geldig paspoort. Dit paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn.

Ontdek de hoogste waterval ter wereld
Een bezienswaardigheid die je in Venezuela echt niet mag missen is de Salto Angel, ook wel Angel Falls genoemd. Deze waterval, gelegen in het Canaima National Park in het zuidwesten van Venezuela, valt 979 meter naar beneden. Hiermee is het de hoogste waterval ter wereld.

Goedkoop naar Venezuela vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Venezuela? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Venezuela te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Venezuela? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Venezuela vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Venezuela kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Venezuela vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Venezuela boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Venezuela in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Venezuela Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Venezuela? 

Naar Caracas, de hoofdstad van Venezuela is de vluchtduur inclusief een overstap ongeveer 12 uur. Voor overige bestemmingen is de vliegtijd langer vanwege meerdere overstappen. La Chinita International Airport in Maracaibo bereik je in iets meer dan 17 uur. De vliegtijd naar Isla Margarita is al vlug meer dan 30 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Venezuela

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Venezuela aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Venezuela zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024