Vliegen naar Caracas

Aanbiedingen voor goedkope tickets Caracas bekijken? Vanaf Amsterdam zijn er een groot aantal mogelijkheden om naar de hoofdstad van Venezuela te vliegen. Maar er gaan geen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Caracas voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Caracas vliegen? 3 Tips:

  • Geef je op voor de Caracas Flight Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Caracas vliegticket aanbiedingen in 2016 / 2017!
  • Lastminute naar Caracas vliegen kan soms voordelig zijn in het laagseizoen. Maar voor de goedkoopste aanbiedingen voor vliegen naar Caracas moet je minimaal 3 maanden voor vertrek boeken!
  • Goedkoop retourtje Caracas boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.

De beste deals naar
Caracas als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Caracas

Hoe lang is het vliegen naar Caracas? De vluchtduur Amsterdam Caracas of Caracas Amsterdam is met één overstap minimaal 11,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Caracas

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tap Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Caracas o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Caracas met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Caracas. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Caracas zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017