Vliegen naar Caracas

Aanbiedingen voor goedkope tickets Caracas bekijken? Vanaf Amsterdam zijn er een groot aantal mogelijkheden om naar de hoofdstad van Venezuela te vliegen. Maar er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Caracas vanaf Schiphol Airport.

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 828,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Caracas voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Caracas

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Caracas

Kaart Caracas

Lees meer over Caracas

...

Air France KLM Caracas vluchten 
Bij KLM heb je de keuze uit een 15 tal vluchten naar Caracas per week. Een deel van de vluchtuitvoering is overigens in alle gevallen in handen van partners zoals Copa Airlines en Air France. Maar directe vluchten Caracas heeft KLM niet. Alle KLM vluchten naar Caracas hebben een een overstap. Meestal in Parijs maar soms ook in Panama. Tip: woon je in de Duitse grensstreek? Je kunt bij KLM nu ook vliegtickets naar Caracas met vertrek vanaf Düsseldorf International airport boeken. Deze vluchten zijn vaak (veel) voordeliger en de vluchtduur is niet langer!

Goedkope vlucht Caracas boeken
Wil je zo voordelig mogelijk naar Caracas reizen overweeg dan in maart of mei naar Caracas te vliegen. In deze maanden liggen de vliegtarieven vaak lager. Daarnaast ben je meestal het beste af met vliegen naar Caracas vanaf Schiphol of Dusseldorf. Vanaf deze luchthavens liggen de actie tarieven tot wel 30% lager dan vanaf Brussel Airport!

Ook kan je via de reisbureaus op deze pagina's acties vergelijken van buitenlandse luchtvaartmaatschappijen zoals American Airlines, Air Euopa, nited Airlines en Iberia. Deze willen nog wel eens stunten met een leuke promotie.

Reizen naar Caracas 
De bruisende hoofdstad van Venezuela is gelegen in het noorden van Zuid-Amerika. De stad ligt 900 meter boven zeeniveau waardoor het een aangenaam klimaat heeft. Het historische centrum van de stad ligt in het westen en hier vind je het centrale plein met haar kathedraal en koloniale gebouwen. In het oosten ligt de wijk Sabana Grande waar winkelstraten, restaurants, bioscopen en theaters te vinden zijn. De meeste musea vind je rond het Parque Central dat ook in het oosten van Caracas te vinden is.

Direct naast Caracas vind je het Nationale Park El Avila, een prachtige bergachtig gebied. De flora en fauna die je hier vind is indrukwekkend, zo vind je hier onder andere meer dan 100 verschillende soorten vlinders. En het uitzicht boven op een van de bergen: onbeschrijfelijk.

Gevaarlijk
Caracas is een prachtige stad maar staat ook bekend als een van de gevaarlijkste steden ter wereld. Overdag in het centrum is veel politie op straat, daar ben je dan relatief veilig. Maar ga niet in het donker een eind wandelen. Ook is het onverstandig op eigen houtje de buiten- en sloppenwijken van de stad te verkennen.

Vliegveld Caracas airport Simon Bolivar
De officiële naam van de luchthaven van Caracas is Simon Bolivar International Airport en ligt ongeveer 20 kilometer van het centrum van Caracas vandaan. Tijdens jouw reis naar Caracas ben je verplicht tenminste één overstap te maken.

Goedkoop naar Caracas vliegen? 3 Tips:

  • Geef je op voor de Caracas Flight Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Caracas vliegticket aanbiedingen in 2016 / 2017!
  • Lastminute naar Caracas vliegen kan soms voordelig zijn in het laagseizoen. Maar voor de goedkoopste aanbiedingen voor vliegen naar Caracas moet je minimaal 3 maanden voor vertrek boeken!
  • Goedkoop retourtje Caracas boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.

De beste Caracas Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Caracas  

Hoe lang is het vliegen naar Caracas? De vluchtduur Amsterdam Caracas of Caracas Amsterdam is met een overstap minimaal 11,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Caracas

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air Europa
- *
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Caracas aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Caracas zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024