Vliegen naar Lilongwe

Vliegen naar Lilongwe Airport? Deze luchthaven bij de gelijknamige hoofdstad van Malawi behoort tot de snelst groeiende van Afrika. Veel toeristen tref je in Lilongwe niet maar des te meer NGO's (Unicef, Cordaid, het Peace Corps ze hebben hier allemaal vestigingen) en een enkele toerist die op safari wil.

> lees meer
Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 1,301,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,210,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lilongwe voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lilongwe

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lilongwe

Kaart Lilongwe

Lees meer over Lilongwe

...

Wanneer naar Lilongwe vliegen?
Het weer in Lilongwe is het lekkerste tijdens hun wintertijd (dat is onze zomertijd) van mei tot en met augustus.

Hoe kan ik goedkoop vliegen naar Lilongwe Malawi?
Goedkope vliegtickets Lilongwe boeken? Als je op zoek bent naar voordelige tickets naar de hoofdstad van Malawi dan kan je hier gebruik maken van onze gratis flight alert service. Geef aan wat je maximaal voor je vlucht Amsterdam Lilongwe wilt betalen. Als er een nieuwe actie is sturen wij je dan een mailtje!

Is er een directe vlucht Lilongwe beschikbaar?
Je hebt minimaal 1 overstap als je naar Lilongwe vliegt, maar die vluchten zijn zeker niet altijd het goedkoopste! Je reisduur wordt wel wat langer, maar je kunt veel geld besparen met een extra overstap. De KLM vliegt (doorgaans) via Nairobi in Kenia naar Malawi. Let wel goed op hoe lang je overstaptijd is, want het komt voor dat de goedkoopste vluchten een totale reisduur hebben van meer dan 24 uur!

Hoe heet het vliegveld van Lilongwe?
De luchthaven van Lilongwe, ook wel bekend als Kamuzu International Airport, is zo'n 6 kilometer buiten het centrum gelegen. De luchthaven heeft vooral verbindingen met andere vliegvelden in Afrika. Denk aan grotere steden als Nairobi, Johannesburg, Addis Abeba, maar ook enkele kleinere luchthavens in de regio. Waaronder Blantyre, dat ook in Malawi gelegen is.

Goedkoop naar Lilongwe vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lilongwe? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lilongwe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lilongwe? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lilongwe vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lilongwe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lilongwe vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lilongwe boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lilongwe in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lilongwe Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lilongwe  

Hoe lang is het vliegen naar Lilongwe? De vluchtduur Amsterdam Lilongwe is door de overstap die je dient te maken minimaal 13 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Lilongwe

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
Kenya Airways
- *
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lilongwe aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lilongwe zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024