Vliegen naar Blantyre

Vliegen naar Blantyre Malawi? Hier zetten we elke dag de nieuwe aanbiedingen van vliegtickets Blantyre op een rij!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Blantyre voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Blantyre

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Blantyre

Kaart Blantyre

Lees meer over Blantyre

...

Blantyre is de grootste en belangrijkste economische stad in Malawi. Het gebied kent een tropisch klimaat met het regenseizoen van november tot april en het droge seizoen van mei tot oktober. Malawi is een van de populairste toeristenbestemmingen in Afrika. De hartelijkheid van de bevolking en de fantastische natuur worden aangedragen als argumenten om dit land eens te bezoeken. Blantyre is vooral een levendige stad met een interessant centrum; de drukke straatjes en kleurrijke openlucht markten zijn een echte bezienswaardigheid. Verder kun je in Blantyre goed uitgaan en is er een redelijk aanbod hotels. Het nabij gelegen Lake Malawi National Park is UNESCO Werelderfgoed.

Blantyre Airport 
Het vliegveld van Blantyre, Chileka International Airport (BLZ), ligt op 16 kilometer afstand van het centrum. Het is een klein vliegveld dat Blantyre met de rest van Afrika verbindt.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Blantyre Malawi?
Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Blantyre vanuit Nederland of Belgie. Wel zijn er regelmatig
vliegaanbiedingen met tussenstop dan wel overstap van o.a. Lufthansa, Ethiopian Airlines en Emirates bij de online ticketbureaus.

Je zou kunnen overwegen om op de hoofdstad van Malawi, Lilongwe te vliegen. Er zijn meer airlines die deze bestemming aandoen. Lilongwe ligt ten noorden van Blantyre op circa 350 kilometer afstand. Je kunt vanaf daar de bus nemen naar Blantyre. Dit schijnt een goed verbinding te zijn, terwijl het over het algemeen wordt afgeraden om in Malawi per bus te reizen. Niet vanwege gevaar of iets dergelijks, maar vanwege de slechte wegen, oude en overvolle bussen die op de helft van hun rit misschien wel stoppen omdat de benzine op is...

Goedkoop naar Blantyre vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Blantyre? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Blantyre te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Blantyre? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Blantyre vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Blantyre deals. Tip: voor een last minute Blantyre vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Blantyre Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Blantyre  

Hoe lang is het vliegen naar Blantyre? De vliegtijd naar Blantyre bedraagt ongeveer 17 uur. Dit is inclusief meerdere tussenstops die nodig zijn om deze bestemming te bereiken.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Blantyre

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Blantyre aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Blantyre zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024