Vliegen naar Blantyre

Blantyre is de grootste en belangrijkste economische stad in Malawi. Het gebied kent een tropisch klimaat met het regenseizoen van november tot april en het droge seizoen van mei...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Blantyre voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Blantyre vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Blantyre vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Blantyre te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Blantyre? Geef je op voor de Blantyre Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Blantyre vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Blantyre kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Blantyre in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Blantyre boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Blantyre in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Blantyre als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Blantyre

Hoe lang is het vliegen naar Blantyre? De vliegtijd naar Blantyre bedraagt ongeveer 17 uur. Dit is inclusief meerdere tussenstops die nodig zijn om deze bestemming te bereiken.

Bijkomende kosten bij vluchten Blantyre

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Blantyre o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Blantyre met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Blantyre. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Blantyre zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017