Vliegen naar Nampula

Nampula is een provincie en gelijknamige hoofdstad van een provincie in Mozambique. Op een kleine afstand van de Nampula stad ligt Nampula Airport, de belangrijkste luchthaven uit...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nampula voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Nampula vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nampula vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nampula te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nampula? Geef je op voor de Nampula Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nampula vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Nampula kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Nampula in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nampula boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nampula in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Nampula als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Nampula

Hoe lang is het vliegen naar Nampula? De vliegtijd naar Nampula bedraagt 18 uur. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 25 minuten in Frankfurt. Daarnaast is er een overstap van 2 uur en 30 minuten in Johannesburg.

Bijkomende kosten bij vluchten Nampula

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nampula o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nampula met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nampula. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nampula zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017